Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito je Tito
Kako mu je Riblja Corba otpjevao: Gradjanine celog sveta, pojava mi tvoja smeta Al Capone. Vukao si na svoju stranu, negde prema Vatikanu, Al Capone.
Lopovčino, razbojniče Al Kapone
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Najvecu Gospodin na bivsoj Jug !
Sada cese oglasiti komunjare,beogradski šetači,jugonostalgici,proSrpski fašisti,miloševićevci,agresorska prekodrinska gamad,ali i domaci izdajnici da fale ovog zlocinca i psihopatu,da fale njegove projekte,da fale njegovu licnot,da grade kult licnosti-da fale tu neku klupu u parku na kojoj si mogao spavati mirno.Mogao si spavat mirno...ali ako bi u snu prozborio da je tito fasit-tu klupu za spavanje bi zamjenio sa kamenom klupom na golom otoku.
Srbi da ga hvale? S*ebo nam kraljevinu, pobio intelektualce koje je stigao, oprostio vam učešće u gormacijama trećeg rajha i proglasio 'bratstvo i jedinstvo". Kamo sreće da smo 45. iscrtali nacionalme granice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A jos se voli.
https://youtu.be/TV4YdlXnotQ
Sretan rodjendan Tito, samo da vidis ove jadne bošnje sta rade !!
Svi vi koji govorite lose o Titu, pokusajte vi biti ono sto je on bio... Dovoljno govori kakva je persona bio onda kad su mu na ispracaj dosli zvanicnici stotinu zemalja.Narod citave drzave bio u delirijumu. Ovakav se nece vise pojaviti na ovim prostorima.
Niko ne obilježava ovo više.
Druze Tito nazalost smo skrenuli sa tvog puta!!! Sad placamo skole za nasu djecu i lijecimo ih privatno bez obzira sto placamo doprinose!! 25 godina nakon okoncanja rata mi cekamo vakcind kao humanitarnu pomoc ko najveci jadovi Da si ti zov mi bi vec svi bili vakcinisani i vakcinisali pola Evrope!!! Smrt Fasizmu
ko ga jbe
Sretan rođendan Maršale. Date zakletve nisu zaboravljene iako je narod sve pogazio 1990. Ljudi koji pogaze svoju riječ nisu bolje sudbine ni zaslužili.
Još samo nama naivcima, kojima je Tito najmanje "valjao" znače nešto ovi datumi. Kad iza Tita stoji režim, medije, cijeli sistem onda ne vidiš ništa osim da ga voliš. On od državnih para pravi vile, dvorce, jahte, bunkere...i to tako mediji zapakiju da je čast što baš u tvom gradu se gradi nešto za Tita. U državi nema kafe, nema goriva, nemo ovo nema ono, iz Njemačke se vrate sa njemačkom penzijom koja je kao naše 4 plate ali ne. Pusti njihov mercedes...
Komunistilki diktator, ratni zločinac i poznati kuhar svnjske glave.
Ako je Tito rođen u Austrougarskoj onda su moji porijeklom Bosanci,Turci, Austougari,SHS -ovci NDH- ovci Jugoslaveni i Bih-ovci!
Ako je Tito rođen u Austrougarskoj onda su moji porijeklom Bosanci,Turci, Austougari,SHS -ovci NDH- ovci Jugoslaveni i Bih-ovci!
јебо му пас матер!!!
Liku ogradili pola planine žicom i ubaciti stotinjak muflona da može loviti sa svojom vrhuškom. Ovi naši kupe auto od 200.000 KM i odmah lopovi, jedu narodne pare, bla bla bla.
Ovaj je više učinio za BiH i Muslimane nego Aliba i malipacni Bakir zajedno. Zapravo kad razmislim, Tito nas je sačuvao od nestanka, a Alija i Bakir malecni nas vode u nestanak.