Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si heroj i pravi borac da nema dalje.samo izdrzi u svemu ovome
svi znamo da mu je sin mucki ubijen...ali gdje je odgovornost uhljeba sa kupljenim diplomama iz stranacke udba...koji opstruiraju hapsenja ubica dzenana joze leutara ona dva postena policajca na alipasinom zene i sure id sefera i mnogih drugih...
Muriz Memić ima preveliko srce da ga dragi Bog dugo poživi i da dočeka da vidi ubice iza rešetaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala Bogu! Toliko mi je zao ovog covjeka, nista mu nece vratiti dijete ali da se nije borio Alisa bi se ovoj porodici i dalje smijala. Cekamo hapsenje i Alise!
Pola drzave je u talu
Kakav je ovo samo Lav ovaj Muriz svaka mu čast treba ga za Gradonačelnika Sarajava stavit kada sve ovo prvo bude izganjao i Ubice i Mafijaše pozatvarao
HASAN DUPOVAC je ili glup ili je vodio duplu igru! Po cijem nalogu i cijim shushkama?!! Tako to rade 'skolovani policajci', zametnu trag, zavaraju, pricaju sa zrtvama, prave se dobri. A ovamo!! Ludilo PUN MUP DUPOVACA!
Dalila je kriminalac veliki teeba je uhapsiti i teebaju građani traziti njenu smjenu ona je imala posla i sa Zijadom Turkovic i sa Radončićem. Nije to slučajno
@PatriotaTheShadow HASAN DUPOVAC je ili glup ili je vodio duplu igru! Po cijem nalogu i cijim shushkama?!! Tako to rade 'skolovani policajci', zametnu trag, zavaraju, pricaju sa zrtvama, prave se dobri. A ovamo!! Ludilo PUN MUP DUPOVACA!
Dragi Murize citav narod je u vas! Nadam se i molim Boga da svane jutro i da se konacno pravda sazna!
Kako FGR vanredno skolovana raja odmah laje na SDA. A ovaj Dupovac Dinin covjek. Neka se dragi Allah smilije Dzenanu i neka se utvrdi prava istina u vezi Dzenanove smrti.
Ko je ubio Dzenana ako nije Budnjin sin (kazu da ima jak alibi)? Dajte ime neko?
otac se borio žestoku, ali sestra je bila lavica. Nikoga se nije bojala i upirala je tamo gdje se niko nije usuđivao. Respekt do neba za oboje.
Ta kobila, Dalila da je normalna drzava bi zavrsila iza resetaka zajedno sa ostalom bagrom.. Dalila, sve se vraca sve se placa, da znas..
Ništa roditelju ne može umanjiti bol za izgubljenim djetetom. Ali barem zaslužuje pravdu! Nadam se da će je i dobiti!
Cetvorka pokrece stvari s mrtve tacke, Konakovic Forto PODRSKAAAAAAA
Sve najbolje gospodine Memic, zao mi je sto sto ste pored toga sto ste izgubili sina i borili se s tim, morali se sa ovom kriminalnom SDA hobotnicom u isto vrijeme boriti.
Hvala Gospodaru samo neka je počelo
Ima tu i zaslužnijih od "gospodara". da je do "gospodara" ne bi se pomaklo ni milimetra.
Da vam dragi Bog podari snagu i sabur da istrajete do kraja, a sve one koji su se ogrijesili u ovom i slicnim slucajevima izvede pred pred lice pravde...amin.
Do konačne pravde !