Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle god ulaganja u bosnu otprilike oko 150 mil... u srbiju preko milijardu ipo.. bas nedavno u Nisu otvorili fabriku gdje je zaposleno oko 600 ljudi...
Ako nam ovi budu pomagali gotovi smo
Vijesti iz 2015: Turski privrednik porijeklom iz BiH, Aybar Uluca, prije 2 godine je najavio kako će u narednih 6 mjeseci biti otvorena prva od ukupno 1000 farmi koza, koje su dio Projekta razvoja poljoprivrede u BiH. Projekt je trebao osigurati 1.000 novih farmi i otvaranje oko 7.500 radnih mjesta u periodu od 5 godina, a ukupna vrijednost realizacije projekta iznosi 300 milijuna eura.
Lijepo je vidjeti da se matična zemlja brine o svojoj velikoj dijaspori u BiH...
šta je bilo izdajico Bosanskog naroda?
@Manijaci_cvila Nisu moji promijenili identitet i vjeru za tursku večeru i postali veći Turci od pravih Turaka, pa da bih bio izdajica?!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ukinite nam ovo malo Bošnjaštva što nam je ostalo.Ionako nam se đikani sad cekere.
od danas vise nismo bosnjaci. bakir reko da smo od danas turcini, turci ili poturice :))
Dobro je i reko
bakir reko danas da smo svi poturice,turci ili turcini.. ja, lijepi meho, od danas sam poturica !
@LijepiMeho hahaha a sta si fakat? Ne racunajuci sta ti bakir kaze?
@LijepiMeho Pa kao Vlah i unuk Turaka ti i jesi originalni poturica, u svakom smislu te rijeci.