Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je Makron. Ili po zakono zemlje u kojoj se nalazis ili mrs u pm. Kod nas ubise momka a niko ih ne smije ni pogledati. Hvala Sda. Hvala Zeljko ubleho.
Poredis teroriste i kriminalce sa obicnim muslimanima? Muslimana ima i Francuza, Njemaca, Austrijanaca i td. Bilo da su jednostavno konvertirali ili su rodjeni u muslimanskoj porodici. Smiri strasti, kad znas da te ne pita niko ni ovdje ni za sta, a kamoli u evropskoj drzavi. Sta si uradio da se promjeni stanje u tvojoj drzavi? Jesi li uspio nesto ostvariti u svom vlastitom zivotu il ti se zivot sveo samo na uzaludno laprdanje?
Lideri Srba i Hrvata u BiH odmah da usvoje povelje i zaključke kojima se katolicizam i pravoslavlje definiraju kao religije, a ne politički pokreti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam simpatizer ni Macrona ni francuske politike, ali vrijeme bi bilo da i ovdje kod nas neko kaže: Vjera nema šta tražiti u politici. Vjeri nije mjesto ni u državnim školama.
može macrone i bolje siguran sam
Šta više reći o starim prdonjama koji imaju nekoliko žena i povrh toga žene djevojčice od 7 godina. Životinja to neradi ali prljavi arapi rade.
Islamofob .ebo svoju babu
Taj je puko ko kruška. Ako je Francija sekularna zašto onda svi skaču, da su kršćani kad su muslimani u pitanju???
Ostavi vjeru za kuće i bogomoljki, vani tišu i ponašaj se kako treba!!!!!!!!!!!!!
Ima jedno rješenje za sve vas zaluđene.......zove se antiteizam/ateizam......
Zavrće Macron muslimanima uši Francuzi tek sad vidite kako je nama sa muslimanima
Muslimani Francuske i u Europi moraju organizirati političku partiju kao što je CDU u Njemačkoj
hoće li Macron ovo podržati i u BiH??? da i BiH bude Republika ili će nastaviti o BiH misliti kao jedan od njegovih idola Fransoa Mitterand....
Islam je nacin zivota, macron ocito ne razumije da muslimani stavljaju vjeru na prvo mjesto, a sve ostalo posle toga. On pokusava promjeniti, ne promjenjivo
@klixmix ....NEPROMJENJLJIVO.....vi vjernici kao i lgtbxyz i ultrafeministkinje....sve bi vi javno, vikali tražili prava, izmišljali čuda neviđena, ugroženi eto svi do bola, ratove bi počinjali zbog vjere i opredjeljenja! sve ekstremno treba biti u korijenu sasječeno!!!....
Uvedeš lijepo Rijaset i zadužiti ga da kontroliše paradžemate. Rijaset bi činili svi članovi CFCM-a. To ćeš morati kad tad jer se broj muslimana u Francuskoj iz godine u godinu povećava, a i oni će tražiti svoja prava kao građani koji imaju i dužnosti te Republike koja je nastala korištenjem giljotine, jer im mačem bilo sporo poubijati plemiće i sveštenstvo.
Jel ovom iko pokazao Islamsku deklaraciju autora A.I.??? Ako nije molim da mu se posalje francuski prevod!
Zar zaista mislis da ove radikaliste briga za neke vjerske autoritete. Oni imaju neki svoj pogled na svijet i rade onako kako oni sebi utuve u glavu da treba.
@gooUser1605658542 e jesi brav, sta je brav htio reci, ne zna ni sam brav, lezi bravu
zakon i zakon, za sve je jednak, ne postujes, kazni, religija je osobn i izbor, i nema nikakve veze sa zakonom, religija nije zakon, bas me zanima kako nelo zakonski moze imati 3 zene, to je poligamija, zakonom kaznjavano