Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam zabrinut i u četvrtak dolazim u zvaničnu posjetu Bosni iz EU,eto neka vam je jasno da ćete imati istu korist i od mene i od ove Britanke.
Jel to svaka fukara može doč i nama solit pamet kako smo divljaci a oni uljudne moralne vertikale, nek nas ostave na miru više, zbog njih i jest ovako.
Hajde Bosancerosi da se i mi zabrinemo zbog krize u United kingdomu , Sjeverna Irska , Skotska , Vels , svi bi oni pomalo da bjeze iz UK . Daj da i mi njima posaljemo kakvog ministra da stigne nekako u London. Pa kad se brinemo , barem da se zajedno brinemo , bratski li je ....
Me nema ćevabdžinice rade punom parom!
Najbolje su nas mirili lordovi iz Engleske.
Gurala je nos u Gruziji, Moldaviji pa je odhebali ne zele da ginu za nju
Ovim potezom Britanija stvara protutežu snagama koje širenjem nogu po EU parlamentu nastoje ostvariti svoje nakaradne interese u BiH. Bravo za Veliku Britaniju!
Britanci su zabrinuti, ustvari ne Britanci, Amerikanci, pa šalju Britance da vide zašto se još nije zakuhalo, a toliko su diplomatskog truda uložili da se to desi.
Nisu oni znali da Bosna postoji Kasaba sa 3 milona stanovnika, kao jedan Birmigham .Vec zbog Proruske galame Dodika, Covica I Milanovica otkrili leglo Putinovih jarana. Tek sada vide da zajedno sa USA treba srediti ovo stanje. Nijemci su isto tako progledali. Ali Francuzi su sumnjivi totalno kao da su u srednjem vijeku sa Mongomadjarima napadaju Bosnu. Sada svi normalni vide Genocid I UZP u mirno doba.
Jel plaho zabrinuta?
E ovo nije dobro.. od ukrajine do bih i tako ukrug.. previse dušebrižnika nas posjećuje zadnjih mjeseci da sam zabrinut.
čula i ova Truss da su ćevapi dobri u Sarajevu pa i ona bi da ih proba,vidjet ćemo tko će da je časti,fooodil,bake,benjamina ili bisera.
Mile utorak otvara bolovanje.
svi su veoma zabrinuti.znaci mogu nam sve radit ovi gledaju i brinu se samo.
hoce nju na burek i na hurme turkovicka voditi.
jel to ona koja neki da da se moldaviji mora oruzje slat radu ruse invazije u moldaviji...?....u moldaviji....
... koliko stanovnika ima London ?!? ... blago nama , kad su milioni ljudi zabrinuti za nas ! 🙄