Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pohvale dežurnom na portalu klix, nisam očekivao friške vijest u 00:40. btw, isto tako i pohvale krajiškoj policiji. samo ih nogirajte ponovo u sarajevo.
@EfendijaMunara srpska policija im ne da da napuste stanicu,a nasa ih pustila da se snalaze za prevoz? Natrpaj ih sve u autobuse uzmi im telefone odvedi do Srbije i reci im Hrvatska
@iopettralala trebas da pokazes bolesnjacki merhametluk prema tvojim muslimajmunima
Ovo postaje alarmantno. Bihać je prepusten sam sebi. Sva tezina problema je pala na gradonacelnika Fazlica. I to jos koristi lokalna SDA da se domogne vlasti koju je izgubila. Jadno je to sve...politicari ovo stanje iskoristavaju za sebe a ne vide da ce stvar eskalirati kad ih na ljeto dodje 10 000. a politicari na drzavnom i federalnom nivou se ponasaju kao da se ovo ne desava i u njihovoj zemlji.
@oxford.istanbul ... samo ih treba ponovo šutnuti za sarajevo.
@oxford.istanbul Suhret uzima lovi i ASDA a ti siri propagandu koliko hoces !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vracati sve u rs odakle su i dosli.a njima ako smeta ne vracaju za srbiju
Dajte svim migrantima Muslimanima drzavljanstvo Bosne i Hercegovine.Ionako ga imaju cetnici I ostali koljasi.
Podrska unskosanskoj drzavi u odbrani od Sarajeva. Problema salju dalje, pare sebi. E nece da moze. Lijep presedan i primjer Dodiku i Covicu. :kokice:
Jel ovo kantoni prijete otcjepljenjem? Granica? ok, lol.
Kako ne shvatate da se Bosanci koji su otišli, i koji još uvijek odlaze, nikad neće vratiti? Prva generacija možda ponekad gradi kuće u Bosni i sanja o povratku, ali njihova djeca se skoro nikad ne vraćaju. Dakle u "najboljem" slučaju se vraćaju samo na Zapadu isluženi penzioneri. Zar ne vidite da su migranti u BiH jedina mogućnost kvalitetne zamjene nestalog stanovništva?
Bezobrazno je da im u Sarajevu omogucuju da ulaze u voz,za mene je Sarajevo umrlo.
Zasto citava federacija uopce dozvoljava tu navalu migranata iz genocidne? I rs granici sa hr, neka pokusavaju preci tamo, a do tad mogu da budu u rs, izgledom se utapaju medju posrbice.
💪💪💪💪💪👍👍👍👍👍
Specijalci...? Sprečavanje...? Znaju li Bosanci koliko im je pomogao svijet kad su oni u desetinama i stotinama hiljada dolazili kao izbjeglice, i to u daleko razvijenije zemlje? Gdje je zahvalnost? Gdje je sistemski napor da se useljenici integrišu u bosansko društvo i postanu produktivni građani?
sta ima veze svakako je bihac zabacen
Mene samo interesuje da li će Željeznice BiH detaljno sistematski uraditi deratizaciju ovih Talgo vozova? Pogotovo mjesta gdje dodje glava? :(
Ja sam iz KS, ali svaka čast Krajišnici! Nek pokušavaju da se domognu EU preko B. Dubice, Orašja i ostalih graničnih prelaza do kojih se dolazi preko hrvatskih i srpskih općina.
Bravo momci. Tako se brane zakoni države i gradovi USKa od ovih ISILovaca. Sve deportirati treba to nazad. A ne komociju stvarati da dolaze.
IDIL se organizovano prebacuje u Evropu...
Vraćaj to za Sarajevo nazad.