Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman ono povećanje penzija daće za grijanje.
Nisu bolje ni zasluzili eto im Alija i Bakir
a jutros radijatori ledeni sve vam jbm
Bogami ce se poceti lagano pljackati nema drugog nacina da se ovo izdrzi
Vi na sva usta pljujete Dodika a da vam nije istog tog Dodika plaćali bi ste račune kao da imate holandski standard. Bakir vam više ne možete obezbediti ni selam iz Turske, a ne nešto drugo. I samo me zaobiđite sa pričama da samo Sarajevo koristi gas. To govori o vama i vašoj solidarnosti prema drugim ljudima a navodno se solidarišete sa Ukrajincima.
Nek ih bakir plati
Ne vadi 🤣 ah lipa Njemacka🤪
Stame brige meni svakakom imajlom dolazi kolko da platim dasu svi pametni koija odkazali bi dahim postar donosi racune inebi ji tolko placali od sesnes posto
OK, samo onda da vrate cijene kada i koliko plin pojeftini.
ok, nek puste grijanje danas hladno je...
Pa sta, i gorivo je poskupilo...i treba..kad hocete da se grijete umjesto dekom da se pokrijete
Vratite sve kotlovnice toplana na cumur , nemogu gradjani podnijeti ove cijene bezobrazne
Samo kod nas ide unazad poskupljenje..govnari jadni
Jbm i vladu bih i sve na svijetu..dizete penziju 10,8%, a cijene divljaju. Sta, za grijanje trebam dati 200km mjesecno i vise, a sve od jbn penzije. Mars svi u lijepu p.m.
ma nek iskljuce grijanje loly
Kakvo ba dizanje cijena za plin, kad cemo se sada grijati ha na mazut ha na drva.
hoće li kakav protest više?
Hvala.