Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajice su zeleno/kockasti. U koaliciji since 1990...
Opet blokade izabrali ljudi.
Vjerovatno će se povući u opoziciju i jedina druga opcija će biti da kriminalci iz SDA i kriminalci iz HDZ uđu u vlast a Kojović i pajdaši će iz opozicionih fotelja davati populističke izjave. Ma hajte molim vas... uhvatite se posla i uradite nešto za građane Mostara ali i sve stanovnike BiH, dosta je predizbornog populizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
previse pretjeranog radovsnja gdje se vrijedsju hrvsti ne mogu nicim dobro rezultirati. smanjite provokacije i teske rijeci. ne treba da se plase Hrvati u Mostaru. neki od komentara zvuci bas strasno ruzno
Kojovicu vrati Bojana Bajica i pravi stranku nanovo jer je ovo lose desnica preuzima sve
Uzmi žuju i ne kaki
Najjaca suradnja je između HDZ i SDA. Ljudovi imaju savrseno uhodan sistem vec 25 godina
Lijepo je kad sam priznaš da si izdajica.
Počinje igranka....Na formiranje Gv i izbor gradonačelnika, posačekat će se...Kako god Peđa , vi imate pravo da glasajte , a ne morate ni skim biti u koaliciji .., ili za izbor hdz-a ili za izbor sda..., Pa , glasajte ....
ukoliko se smijeni glavna tuziteljica i procesuiraju kriminalci nije problem sto sto he hdz i sda osvojio opet najveci broj i to pod upitnikom ali et...bitno je smijeniti politicki postavljene u ravosudju i da se korupcija i kriminal smijene a covic i bakir imaju podobar dosije
svi ste vi nacionalisti...
“Mi činimo da jedni druge u iskušenje dovodite, pa izdržite! Čuvaj se onoga koji ti prenosi tuđi govor, jer će i drugom prenijeti tvoj govor.
Besmisleno je: Mrziti sve ruže jer si se ogrebao na jedan trn. Odustati od svojih snova jer se jedan nije ostvario. Odustati od svojih napora jer je jedan bio uzaludan. Okriviti sve prijatelje jer te jedan iznevjerio. Ne vjerovati u ljubav jer ti je neko bio nevjeran ili ti nije uzvratio ljubav. Odbaciti svaku mogućnost da budeš sretan jer nisi uspio u prvom pokušaju. Siguran put ka neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja.
Jednom govna uvjek govna i Srebrenicu ste prodali! Srpska demokratska partija i Vlaška stranka
JEDVA CEKAM DA VIDIM LICA OVACA KOJI SU GLASALI ZA SDA, KAD NAKON NEKOLIKO MJESECI NATEZANJA, SDA UDJE U KOALICIJU SA KAMENJARSKIM SRBIMA, A ZIKA IZADJE NA KONFERENCIJU I KAZE “ZNATE MORALI SMO”.UPAMTITE, SDA CE IZDATI OVAJ NAROD A NE BH BLOK.
BH bloku preporučujem koaliranje sa HDZ. pokažite svoje pravo lice!!!
6 mandata što znači 3 SDP-ova i 3 NS-ova. Da ste išli odvojeno ne bi ni prag prešli.
lijepo sto su postovali distancu na veceri..