Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gospodin sa treće fotografije, stara škola...
Ovaj dan se ne obilježava u zemljama kao što su Njemačka. Tamo imaju tj. obilježavaju Dan majki i Dan očeva.  8. mart se posebno obilježava u bivšim komunističkim zamljama kao u Rusiji itd. Kod nas se, relativno često, obilježava na način da se iskoristi od strane muškaraca kao povod za lov u mutnom.
http://www.dw.de/%C5%A1ovinisti%C4%8Dka-svinja-za-8-mart/a-18300330?maca=bos-TB_bs_sarajevox-4187-html-cb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh da... Kod nekih žena za 8. mart procvjetatju ruže, a to što im tokom ostalih dana u godini cvjetaju modrice to nije važno... Bitan je taj jedan dan, taj 8. mart, famozni Dan žena. Clara Zetkin se prevrće u grobu što joj od onako jakog feminističkog pokreta napraviše jeftini "ženski" praznik koji se sveo na pišljive ruže i karanfile i glupe poklone. :/
ipak se mora priznati mahom ocvale gospodje koje pamte i bolje dane i ostavstinu upokojene cetkin p.s. uspjela sam prodati svoju povlasticu na besplatan tramvaj danas :D
Da mene pitate, kao što niste, trebalo bi nam pod hitno više ovakvih dana u kojima su su žene one koje se pitaju. Na onaj su mi se popeli ovi što uprkos odraslosti neprekidno upoređuju dužine simboličnih čunica.
Super, hoćel nam i večeras ZAVRNUT VODU ?!?
Da zene vladaju svijetom u onolikoj mjeri ko sto sada i oduvijek vladaju muskarci,ne bi bilo ratova,mi bismo bili bolji muzevi,ocevi,sinovi,bili bismo vrijedniji i uredniji. I one bi bile ''podatnije' ,jer zena zna da slatko nagradi paznju i ljubav..
Sretan nam 8 mart
8. Mart jeste bitan za citavu historiju, ali smatram da je postao "nezdravo" feminiziran. Uostalom, pored Valentinova, najveca je "manipara". Paznja se poklanja 365 dana u godini, ne samo u posebnim prilikama. Kako muskarac zeni, tako i zena muskarcu. Gesta je svakako divna i toga se treba podsjetiti, ali ni u cemu ne treba pretjerivati :)
@dr.Meth Upravo tako. Cisti karneval da se zadovolji forma i zamazu oci.
Vehabije na apratima :):):)
Ovaj dan se ne obilježava u zemljama kao što su Njemačka. Tamo ima ju Dan majki i Dan očeva. 8. mart se posebno obilježava u bivšim komunističkim zamljama kao u Rusiji itd. Kod nas se, relativno često, obilježava na način da se iskoristi od strane muškaraca kao povod za lov u mutnom.
Komercijala braco draga, prvo osmi mart je dan borbe za zenska prava a ne dan paznje prema zenama. Ako kupujete cvijece samo danas onda si ustedite i tu muku... bacene pare
Napisao sam mami pismo ljepse nego sto sam i jednoj curi ikada napisao,a pisao sam ih mnogo... Vjerujte najteze je mami napisati bilo sto... Kako da pocnete,da zavrsite samo sa volim te? Jel to dovoljno,zar voli samo onaj koji govori voli? Ne, mami se mora pokloniti ljubav u svakoj rjeci na papiru,u svakoj metafori i simboli ljubavi djece prema mami,jer covjek nema boljeg zastitnika,boljeg prijatelja... Nisam mamina maza daleko od toga, niti sam najstariji niti najmladji,pa kako da budem? Jedva sam zadrzao suze na papiru,jedva zato sto sam idiot,sjetim se jednom godisnje da joj napisem nesto slicno,prokleta ruza,prokleta cokolada, tim cete samo usreciti voljenu osobu prividno... Ono sto svako zeli je topla i iskrena rijec... To je neprocjenjivo...
Razumio sam te Skola ali ti nisi razumio mene... Naravno da djela znace osobama vise no rijeci... Svako lose djelo se moze popraviti dobrim.. Ali ne skodi tu i tamo nesto napisat,nisam ja pisao o tome da cu biti bolji sin ili nesto,napisao sam koliko cijenim tu osobu...
Da RagDolly mi smo samo smrtnici,samo neki manje grijese neki vise... Neko se pokaje,nego ostane tvrdoglav,neko nesto napise,neko nesto uradi,kakva god da je namjera ako je plemenita i od srca,bilo da je pismo,djelo,poklon,lijepa rijec jer necemu sto je uradjeno iz srca ne moze niko raspravljati i umnajiti mu vrijednost...Jer se srce ne moze kritikovati..
sve najbolje zene, cuvajte se mene :)
ovo je antiislamski praznik
...i internet je antiislamski...
underground_warrior muzika je isto antiislamska, pa racunar jer je stvoren od njihma dragih "prijatelja" , televizja isto :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)