Nagradna igra Klix.ba
151

Iskoristite snježne padavine i napravite Snješka Bijelića

Klix.ba
Prošlogodišnji pobjednici
Prošlogodišnji pobjednici
Nagradna igra portala Klix.ba za najljepšeg Snješka Bijelića još uvijek traje. Iskoristite nove snježne padavine, napravite Snješka i osvojite vrijedne nagrade.

Zbog nedostatka snijega, mnogi od vas nisu uspjeli napraviti Snješka i poslati fotografije na našu email adresu [email protected] pa smo odlučili produžiti rok za slanje fotografija do 15. februara.

Izađite vani, zabavite se s porodicom i prijateljima i učestvujte u najvećem takmičenju u BiH za najljepšeg Snješka.

Autori najljepšeg Snješka Bijelića osvojit će wellness weekend u Hotelu Luxe u Splitu, koji poklanja portal Klix.ba. Druga nagrada je Prestigio smartphone sa Canyon slušalicama koji poklanja kompanija Megatrend, a treća je fotoaparat Canon Powershot A480, poklon firme CT Retail. Ni četvrtoplasirani neće ostati bez nagrade, a dobit će sunčane naočale Daniel Hechter iz Optic Centra, petoplasirani će dobiti Toster Beko BKK 1301, poklon kompanije Omega.

Fotografije vaših Snješka Bijelića možete slati do 15. februara na e-mail adresu [email protected]. Osim fotografija pošaljite i vaše podatke i kontakt telefon.

Da biste ušli u izbor potrebno je da pored svog Snješka postavite natpis "Za Klix.ba" sa datumom nastanka fotografije. Na ovaj način će u izbor ući samo vaši autorski radovi iz ove sezone.