|

Napravite Snješka, uživajte u zimskim radostima i osvojite nikad bolje nagrade

Napravite Snješka, uživajte u zimskim radostima i osvojite nikad bolje nagrade
288
Klix.ba
24.12.2012. u 20:30
0
komentara
288

dijeljenja
Napravite Snješka, uživajte u zimskim radostima i osvojite nikad bolje nagrade
Portal Klix.ba i ove godine, treći put zaredom, organizuje najmasovnije takmičenje za najljepšeg Snješka Bijelića u našoj zemlji. Ove godine ćemo čak pet kandidata nagraditi zaista vrijednim nagradama.
Prethodne dvije godine, takmičenje smo organizovali u namjeri da vratimo zimski duh, koji se zbog surove realnosti nažalost izgubio. Stotine fotografija koje smo u dvije godine dobili iz svih dijelova svijeta gdje žive Bosanci i Hercegovci, a ima i snijega, pokazale su da je svima bio potreban tek mali podstrek. Zato ove godine želimo nastaviti tradiciju i ponovo vas motivisati da izađete na snijeg, kojeg ove godine neće manjkati, uživate sa svojim porodicama i prijateljima i učestvujete u najvećem i najboljem takmičenju za najljepšeg Snješka Bijelića.

Ove godine povećali smo nagradni fond pa će pet prvoplasiranih kandidata dobiti vrijedne nagrade. Autori najljepšeg Snješka Bijelića osvojit će wellness weekend u Hotelu Luxe u Splitu, koji poklanja portal Klix.ba. Druga nagrada je Prestigio smartphone sa Canyon slušalicama koji poklanja kompanija Megatrend, a treća je fotoaparat Canon Powershot A480, poklon firme CT Retail. Ni četvrtoplasirani neće ostati bez nagrade, a dobit će sunčane naočale Daniel Hechter iz Optic Centra, petoplasirani će dobiti Toster Beko BKK 1301, poklon kompanije Omega.

Fotografije vaših Snješka Bijelića možete slati do 15. januara na e-mail adresu [email protected]. Osim fotografija pošaljite i vaše podatke i kontakt telefon.

Da biste ušli u izbor potrebno je da pored svog Snješka postavite natpis "Za Klix.ba" sa datumom nastanka fotografije. Na ovaj način će u izbor ući samo vaši autorski radovi iz ove sezone.

Naljepšeg Snješka Bijelića birat će stručni žiri sastavljen od eminentnih imena iz različitih oblasti društvenog i kulturnog života naše zemlje.

Podsjećamo da je prvi pobjednik našeg takmičenja bio "par Bijelića", koje nam je poslao David Kraljević iz Brnjaka kod Kiseljaka, a laureat prošlog takmičenja je bio Snješko Bijelić koji nam je poslala Sanela Kozina.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.