Tradicionalni izbor portala Klix.ba
1

FOTO / Najljepšeg ovogodišnjeg Snješka Bijelića napravila je Anita Mehičić

Klix.ba
Najljepši Snješko Bijelić napravila je Anita Mehičić
Pobjednički Snješko Bijelić na trećem najmasovnijem takmičenju u našoj zemlji u organizaciji portala Klix.ba je djelo ruku Anite Mehičić koja je osvojila najviše bodova našeg stručnog žirija.

Drugo mjesto pripalo je Aneli Rekić, trećeplasirani je Dario Plesa, dok je Mugdim Husić osvojio četvrto, a Berin Ćurić peto mjesto.

Za pet prvoplasiranih naš portal je osigurao zaista vrijedne nagrade. Tako će Anita provesti wellnes weekend u Hotelu Luxe u Splitu, koji joj poklanja portal Klix.ba. Anela će dobiti poklon kompanije Megatrend, Prestigio smartphone sa Canyon slušalicama. Trećeplasirani Dario je osvojio fotoaparat Canon Powershot A480, poklon kompanije CT Retail. Mugdim je četvrtim mjestom osvojio sunčane naočale Daniel Hetcher iz Optic Centra, a Berin je dobio Toster Beko BKK 301, poklon kompanije Omega.

Tročlani žiri činili su Senka Kurt, urednica radija RSG, Vedran Peršić, vođa Odjela marketinga i komunikacija Sberbanka i Dado Ruvić, fotoreporter agencije Reuters. Oni su prema evrovizijskom sistemu bodovanja ocjenjivali izgled, kreativnost i trud.

Svim ostalim učesnicima, njih više od dvije stotine, želimo zahvaliti za učešće i poželjeti više sreće naredne godine.