Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep gest, svi danas bjeze od dzamija ko djavo od krsta
Bravo gospodine Incko . Godinama si slabo igro al na kraju si ipak zabio go.
Musliman sam ali mi nije jasno nesto, sve neke Dzamije po zapadu sa BiH simbolikom stradanja sto nema ni jedne na istoku, Turska, Arapske zemlje, Iran, indonezija itd
odkud znas da nema, a i da nema znas öi koliko su te zemlje ulozile u renoviranje obnovu objekata porusenih od strane neprijatelja.
fali mu jos samo Francuska kapa i izgledo bi ko neki bosanski hadzi dedo.
Cijeli svoj mandat šutio kao zaliven, ubirao plaću za nerad i onda nam kao kukavica na zadnji dan svog mandata svima zakuhao s zakonom o genocidu i otišao. BiH zbog njega nikada ranije nije ovako podijeljena bila, a pojedinci su počeli i oružjem zveckati. Je li nam to trebalo?
Ako nije izrazio zabrinutost, ne pika se
Incko sa teravije...
Pencilin za genocida.e.
Pravi mumin
Da ne znamo da je Valentin, reko bi da je neki Husnija. Aferim. Amin.
Bravo Inzko legendo. Hajde otvaraj politicku stranku u Bosni, da glasamo za tebe.
Kakve ti Inzko bosance pozdravljas? Nema tu bosanaca. Austrijanci nisu trebali sebi dopustiti ovo.
Lova mu i dalje očito kapa ...
Rade propagandu za topovsko meso, potrebna imje svježa krv za istočni front!!! Ne vjeruj danajcima ni kad poklone nose!!!
Dzamija ali bez munare
Oooo ðesi inko kućo stara 😀