Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.gofundme.com/pomoc-za-lijecenje-nedima-delica za ljude iz inostranstva online
Sretno momak!
Dajte potpune informacije, kako uplatu mogu izvrsiti ljudi iz inostranstva npr.?? Kako uplatiti sa konta na konto BIC (SWIFT), IBAN itd.. Majstore izdrzi!!
Karcinom se poceo siriti zbog pada trombocita?? Nebuloza. Doxorubicin od 50 mg (4 doze) kostaju u Danskoj ca 120 KM-ova??? (Placeno u Sloveniji 3500 dolara?) Imunoglobulin ne podstice rad kostane srzi! Karcinomi se , koliko ja znam, ne lijece transplantacijom kostane srzi? Immunoglobulin 10 ml, 160 mg/ml kosta u Skandinaviji oko 100 Eura. Ovaj lijek se dozira ca 0,5 mg/kg tjelesne tezine, prvi put sto znaci ca 40 mg a poslije 0,2 mg/kg (ca 20 mg) svake 3-4 sedmice. Nesto ovdje ne pase??
Humanitarci malo zaradjuju
Dosta smo davali državi, vrijeme je da država krene davati svojim građanima. Ovakvi slučajevi su u direktnoj vezi sa pljačkom ZZO koji laže ljudima da zdravstveno osiguranje pokriva100% zdravstvenih potreba osiguranika. Svi koji plačaju zdravstveno preko platnih lista su direktno podlo prevareni.O tome ne misle sada zdravi i mladi radnici, ali kad vam zatreba onda je kasno, onda se ide ovako na humanu solidarnost građana.
Pomozite molim vas, koliko je ko u mogucnosti. Zalosno stvarno ...
Samo ne znam jel klix ovdje pogrijesio ili stvarno u sloveniji traze 3500dolara jer ovaj lijek u njemackoj kosta izmedju 150 i 250 eura i moze se uzeti sa receptom iz BH. https://www.medizinfuchs.de/wirkstoff/doxorubicin-hydrochlorid-1393.html
4 doze tog lijeka u Skandinaviji od 50 mg kostaju oko 120 KM-ova. 5 ml immunoglobulina 160 mg/ml kosta u Skandinaviji oko 110 KM-ova, daje se jednom u 3-4 sedmice. Narod nasjeda na tuzne price i zeli da pomogne. I ne razmislja da moze biti prevaren.
Otprilike 30-tak mjesečnih plata naših parlamentaraca, predsjedavajućih, premijera, ministara, gradonačelnika i ostalih visokih političara na vlasti spasilo bi život ovom momku. Ali jok, armija ih ima, nisu oni emotivni da reaguju na ovo, da se svi oni mjesečno odreknu 2% svog primanja spasili bi svakog mjeseca na desetine života, oči im vadi, bubrege čupaj, para neće dati. Iskreno se nadam da će se iznaći sredstva da se spase život ovog momka
De nek me neko uputi u ovo, jer koristim samo online banking, sta se upisuje u iban i bic polje?
IBAN se satoji od konto broja i ovisno od zemlje pocinje za dva slova npr. za bosnu je to BA i broj 39 i onda konto broj (sesnaestocifreni broj) koji pise na kartici. Znaci: BA391234567891234567 ali svaka banka bi ti trebala uspupiti tacnu informaciju tokom uplacivanja. Nadam se da ti je pomoglo.