Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako mi to radimo u Zenici :) Nisam znao da ce ovo zavrsiti na netu, samo da se zna Galeb cokoladu sam ja stavio :) Tj djevojka i ja :)
mogo si sta bolje od galeba uzeti. ili se barem ne hvaliti da si njega stavio. sto ne rece da si milku metno.
Sto ti nisi stavio bar euroblok? Stavio sam onoliko koliko sam u mogucnosti, ne mogu da vjerujem kolika seljacina moras bit pa negodovat moj komentar, bas si ono debil svih vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaka čast za ideju!!!!!!!!!!! A oni što se bune protiv čokolade-danas poneseš čokoladu,a sutra može biti i neko voće,akcija ne mora stati.
dobro, zar mislite da je toj djeci vazno koja je cokolada?! bravo za akciju, odlicna ideja :)
Znam da sam kao dijete najsretnija bila kad mi donesu čokoladu. A ni sad mi nije mrska... U svakom slučaju, pohvala za akciju!
Vidim skoro sve strane cokolade. Zar nemate svoje produkte?
Odlicna ideja! :) Nema nista ljepse ni iskrenije od djecijeg osmijeha.
Ja sam bio u posjeti par puta u ovom domu i znam da ovoj djeci mali znak paznje puno znaci(sto i predstavlja ova cokolada). Znam da ste vecina ogorceni i u svojim problemima al podrzite ovo, ovo je pravo lijep cin i treba ga podrzati ,nemojte pisat gluposti po netu samo ce te se ogrjesit bezveze.
zenice, svaka cast na akciji! iduce srijede-moze voce!
milka i dorina, što nema bosanskih čokolada već se kupuju austrijske i hrvatske ?
metnem ti galeba djevojci.
Necu da pisem ovdje nista da ne dobijem drugi ban zbog seljacine kao sto si ti, dodji u Zenicu u Crkvice pa mi reci to u lice ako smijes pa da onda vidimo. A ovako preko neta mozes pisati sta hoces.
Najvise volim ove pitare (valjda si pitar) koji smiju samo preko neta, a kad vam sarajvo il zeljo gostuje u Zenici sjednete na tribine i manji ste od makovog zrna :) internet gangsteri
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sad si faca u ze ako pijes kafu i kupis cokoladu...
lijepa akcija/inicijativa ali najgori moguci pokloni.
od droge se ne mogu umazati:))
ne bio problem da se djeci kupe cokolade i sl ali je problem sto se svi uce od malena da je to nesto dobro i kvalitetno ( ne mislim na pravu tamnu cokoladu) a ono sto smo se naucili u djetinjstvu niko ziv ne ispravi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)