Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav Bosanac da se odmakne od poljoprivrede, pastirske budućnosti ili rada na bauštelama? Radije bih izdvojio novac da mu se dijete školuje i da ne ide babinim stopama, ovako sumnjam da će poznavati život van obronka nekog brda.
problem je jer su se svi odmakli od poljoprivrede, hranimo se otpadom, sve je zagađeno od nazovi ˝inženjerluka˝ i pametno podobnih mafijaša Pored toga, ovaj covjek ima pravo da zivi na selu i ko ima mogucnosti nek ga podrzi. Vama je najbolje da ne komentarišete, kad ste negativac
Gola istina. Samo daj ekstezivno stocarstvo, kao da je 18-ti vijek
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BBI banka radi promociju na osnovu ovog gariba kojem treba 2400 za kravu...da je kakva banka ovo ne bi ni izaslo na klixu!
Buraz ovce se cuvaju 24 sata dnevno, pa se i spava sa njima da ne bi došlo do ovoga.Šta si ti radio?
Ovakvim ljudima, koji zive od svoog rada, uprkos neimastini oni se trude, treba pomoci bez razmisljanja
Ruzice Dobra prilika za ove koji misle klati kravu za kurban, umjesto podjele mesa dati kravu ovim ljudima. Za 7-8 ljudi na koliko se krava dijeli taman iznos.
ova je država podjelila milijardu KM poticaja... ali za ovo nema para :(
@kriminalac, nick ti pase. Nakaraj se keve u pakas. Sto nemaju sta da traze? Jesu li dobili zemlju kad je potpisana AVNOJ pa sad bi trebali sve ostavit lojavim krmojebima?
Ovaj ko je snimao a nije uzeo pušku da ubije vukove je teški paćenik ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE