Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijep gest u teoriji ali posto ja vise nikome ne vjerujem u ovoj propaloj drzavi.....da li ce iko imati uvid da su sva prikupljena sredstva otisla gdje su namjenjena ili ce zavrsiti u necijem dzepu. jednostavno.....vrijeme je doslo da vise nikome ne smijem vjerovati. Uzas!!!
lijepi huso@ znas sta ja vjerujem da u ovoj zemlji ima jos dosta finih ljudi, a lopovi nas ne varaju, mi znamo ko su lopovi i znamo da ce nas prevariti, samo sto imamo ruznu naviku pa sutimo i nista ne poduzimamo da bi ih sprjecili ili makar osudili njihove postupke... valjda jer ih se bojimo, ili smo kao oni pa da ne cinkarimo jedan drugog...
Svaka čast Elviru i cjelokupnoj organizaciji, ali i saradnicima udruženja Pomozi.ba! Zaista, nema ništa ljepše od mogućnosti da, makar i sitnicom, pomogneš onome manje sretnom od sebe.
zasto nesto ne organizuju i u drugim gradovima puno bi raje pomoglo ali nemogu samo u sa ici radi toga