Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lonac otkud ti znas jesam li ja sta donirao ili nisam? Otkud znas da ce donacije završiti u Africi? Hajde ne rise Boga ti
Hoce li ove zime biti kakva akcija dijeljenja paketica za Bosnjacku djecu? Vise od polovine te djece je (polu)gladno i provode zimu u jednim gumenim cizmama i ljeto u jednim plasticnim papucama. Pogledati na you tube video uradke Nedzada Mujcinovica i Srecka Stipovica.
Jasta cu, pa da sutra taj mali ukrainac dodje pucat po mojoj djeci, nix, dovidjenja, arivederchi..
Uduplajte! Malo Ukrajini malo Palestini malo Bosni itd.itd.
Ma je li, humanost za Ukrajince, a gdje su gladna djeca Afrike? Kakve Afrike, ima ih i po Bosni? Ko je Bosni pomagao i bio human? Ne podržavam ni Rusiju ni Ukrajinu ali ovo je preseravanjeeee, sve sto je iz Ukrajine je odjednom bitno, te zelenski osoba godine, te se zena zelenskog slika za neke popularne novine..po cemu su djeca Ukrajine vaznija od druge djece koja nemaju sta jesti?O zemljo otvori se..
Ima i akcija za djecu Afrike koliko hoces, te ako si mislio dati nasao bi. Ali nebi ni dao kad bi ti za sto prisli.
treba poslati i za oceve djece, paketice iz namjenske industrije.
MIA BABIC.🙋🙋TREBA NASU DJECU NAHRANITI👌😎 a Ukrajinskoj i Ruskoj djecici mozemo slati razglednice.
BOJKOT AKCIJE!!! BOJKOT!!!
https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/pokrenuta-humanitarna-akcija-za-muameru-djino-koja-se-bori-sa-karcinomom/221208022.....🤬🤬🤬👌👌💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Preca su mi djeca u Lukavcu.1700 ih se hrani u DJECIJOJ JAVNOJ KUHINJI🥺🥺
Ima Ukrajina para.Ovo je preseracanje, da se dodvori nekome.Cccccc.