Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetite se ovakvih slučajeva kada budete slušali predizbornu kampanju svoje omiljene stranke. Ovako će završiti mnogi od nas i većina naše djece, al' eto, bitno je nek je on naš, nek brani naš vitalni nacionalni interes i nek priča ružno na njihovog. Rat prošao ima skoro 20 godina, a ja svaki dan čujem više o ratu nego dok sam bio u ratu. Ko što kaže Milić: "Gore su mi od granata ove posljedice rata."
tako je prijatelju, na svakom mjestu jad, tuga i čemer a mi se sekiramo ko je nas a ko njihov, ama jebe mi se vise ko smo mi a ko u oni samo da ne bude ovakvih slucajeva kao sto je ovaj nesretni covjek..
Tuga,ovo samo ima u nasoj drzavi,u zemljama EU svaki ovakav slucaj imaju socijalna primanja oko 800 eura,ovdje mozes umrijeti od glavi drzava ti nece pomoci,jedino pomoc dobrih i velikodusnih ljudi sto ima u nasoj drzavi..
A zlatne kasike,ovo,ono???
Jeli i ovaj 03 na kraju isto dio broja racuna? I koje je ime primaoca? Sretno sa akcijom. Nadam se da ce se moci obezbjediti osnovne stvari za zivot ovoj porodici od dobrote dobrih ljudi. A kasnije im zelim da budu u situaciji da mogu brinuti sami za sebe.
Unicredit banka: 33 86 90 22 66 04 66 03 svrha uplate: Donacija za porodicu Čehić ime :Edin Čehić
Uhhh.. Bože pomozi ovoj porodici..
Malo se ja salim,malo istinu govorim.Meni je zao svakoga,pogotovo kada vidim ovako malu djecu.Ja da mogu stvarno bi pomogo.Bice sve dobro ovdje.Samo da narod shvati,da nas politicari vise ne prave budalama.
Ovo je sve zbog majorizacije Hrvata.Nama je dobro,ali drzava je u rupi,iz koje se nemoze izvuci.
Hocete li veceras navijati za Hrvatsku?Ajd da vidim lajkove?
mrs u pm i ti i hrvatska stoko jedna nekulturna, na ovakav clanak stavljas takve komentare pa imas li pameti Bog ti dao..
http://www.youtube.com/watch?v=O6AeenXZ4ok
Sto je se zenio,i pravio djecu?Nema posao,neradi nigdje, a on pravi sirotinju.To je grijeh kod Boga,praviti svjesno sirotinju.Ja mu nebi dao nista.Prvo se posao nadje,pa se onda zeni,i prave djeca.
To se i ja pitam. Zasto je stvarao porodicu ako se ne moze brinuti o njoj.
Znači zato što on nije razmišljao, trebaju njegova djeca da pomru od gladi? A u ostalom, odakle znaš da li je imao dobar posao kad je pravio djecu. U ovo vrijeme ostani bez posla i možeš ovako završiti u roku od par mjeseci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čitav život je borba .