Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Mada mislim da djevojcica ne moze od obaveza da si priusti par dana odmora a ne toliko radi novca, u svakom slucaju sve najbolje i njoj i dobrim ljudima
Ma vala neka neko uskoci pomoci u poslu ona zaskuzuje Oskara
@13891389 ...bosanska dubica ne postoji...odmah se primjeti da je ovo fejk njus....musliamnska propaganda...
Jedan čovjek je već ponudio besplatan smještaj, malo mi je glupo ovo javno ovako razvlačiti, čuj "odvedimo Mirsadu na more". Za 10 godina da gugla i nađe kolika je nacionalna bijeda bila. Pomogne se ljudima suptilno i potajno
@Suhret Šta očekivati od nas. Želimo da smo veliki dobročinioci. Hayat imao emisiju gdje se familije takmiče ko je siromašniji i pobjednik dobija kuću. Naravno da je emisija ukinuta jer graniči sa nauččnom fantastikom da je nekome to uopšte palo na pamet!!!
Ovo može ismijavati samo umno poremećena osoba.
Ovaj apel za slanje djevojcice na more nema LOGIKE. Nesto ovde ne stima?! Dijete nije siromasno, niti je iz siromasne porodice da ne moze na more zbog novaca, vec zbog obaveza u kojima se nalazi. A obzirom na stanje imovinsko porodice, mislim da mogu platiti radnika 5 dana da radi njene poslove, a da djevojcica ode na more ako joj je to vec zelja. Ovo je sve samo ne humanitarni apel.
Blago onom ko te ozeni i u koju kucu dodzes.Malo je takvih poput tebe.
100 dunuma zemlje 100.000 KM Traktor i prikljuci 30.000 KM Stoka 5.000 - 10.000 KM Babo plati kcerki put na more da ne prosi preko interneta. Babo sta si se stisno?
Svako onaj ko je normalan postao je sprdancija, dok su isto vrijeme instagram i facebook djeca cool.. Ova djevojcica ce hvala Bogu znati hrabro koracati kroz zivot jer je veliki borac, za razliku od svojih vrsnjaka koje su roditelji napravili robovima "interneta" i debilima, koji ni ustali ujutro ne bi, da ih roditelji ne probude ...
Svaka cast ljudi.U Herceg Novom u hotelu osam nocenja za cetveroclanu porodicu sa doruckom i vecerom iznosi malo manje od dvije hiljade km.To nije skupo.
Majka radi u pilani, otac ima penziju. Svi zajedno obrađuju 100 duluma zemlje. Nedavno prodali 10 krava(to vam je oko 30.000KM). Poštujem radne navike ove curice, al brate to da nemate jesti i kupiti patike i gurnete dijete da plače pred kamerama....
GLEDAJ TI KAKAV SMO MI NAROD, ISMIJAVATE SE JEDNO CURICI, DOĐE MI DA PLAČEM ŠTO JE DOČEKALA OVO, A I ZBOG TOGA GDJE ŽIVIM I S KIM ŽIVIM. NIGDJE ZLOBNIJI I ZATROVANIJI NAROD NISAM VIDIO. SVE NAS JE TREBALO POTAMANITI, FUJ.
Nekad je bilo "Društvo prijatelja djece" koje je organizovalo ljetovanja. Ništa luksuzno, ali su zato luksuzne uspomene. Da ne spominjem sad Ferijalni savez, Otas (omladinska turistička agencija Sarajevo), povlastice u prevozu za mlade i studente... Neko će reći socijalističko naslijeđe, ali ne vidim razloga da se i sad nešto slično ne organizira, preko vjerskih zajednica npr.
Kladio bih se da je djeca ismijavaju samo zato što je Bošnjakinja u Dubici, koja nakon rata postade srpska.
Dosta djece ne ode na more, problem je u njenim roditeljima koji su je preopteretili.
Za ovo su krivi politicari i sve prodane duse koje prave mahalu a ne drzavu u kojoj ce svi gradjani biti jednaki. Unistili su obrazovanje kako bi otvorili privatne fakuktete i stampali diplome za stranacke uhljebe.
Odvedite i mene u Dubai. Uskoro cu postaviti western union da posaljete vasu donaciju
@VolimSteroide-na karti ne znas pokazati svoje selo a ne tamo neki dubai
Monkey, obisao sam pola svijeta za razliku od tebe.
Bravo raja ja sam plakao gledajuci sta kaze...ko se zadnji smije najsladze se smije..klipani sram vas bilo...ona mi je uzor za odgajanje djeta..Masala kada je ovakva za nju idu bolji dani...