Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ne treba da bude vijest, da svaki milionski sportas 5% svoje prenapucane plate odvoji u humanjtarne svrhe mnogo manje bi gladnih bilo. Al' opet svaka cast Juka, brines za svoj narod!
Da svaki milionski politicar/lopov, posteno radi svoj posao, mnogo manje ovakve pomoci bi trebalo
A kolko ti odvojis od svoje nenapucane plate?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Allah te nagradio
DA ga Uzviseni nagradi najljepsom nagradom amin
Gazija.Iz rstan kosarkas.Njega je otjerao propali kosarkas Dino Konakovic i njegov kum Harun Mahmutovic.Pomagao i jos jedan kum-Igor Stojanovic.Sva trojica propali kosarkasi koji su unistili kk Bosna i kk Royal.Tu je i zena Haruna Mahmuzovica dobro omastila brkove.
Svaka ti cast kralju,ovako se pokazuje ljudskost i dostojanstvo a i ne zaboravlja odakle si potekao i sta si imao..svaka cast jos jednom i sto neko vec rece da samo 20 % sportista multimilionera odvajaju godisnje a ne mjesecno 5 % svoje zarade ne bi bilo gladi u BiH sigurno.Mislim na nase sportiste ..bravo Juka i dobro se dobrim vraca vjeruj nisam tvoj ljubitelj ali ovakav gest je za pohvalu kakvo god ja misljenje imao o tebi kao sportisti ti si pokazao ljudskot i to je vazno
Ima li neku normalnu odjeću?
Veliko hvala veliki covjece..
Dingospo najveći!
Napravi 20 basket terena .
Recite mu da imam na prodaju TAS golfa dvojku, godina 1982. trula višnja, garažiran prešao 2,5 miliona km, nikad ogreban kao nov, pali vozi
Nema packe, utegnut ful fulova
Bravo Juka! Svaka ti cast! Ti vilis bosnu na djelu i na rijecima! Za ove sto pljuju po Juki zapitajte se kome ste vi pomogli i koliko je to u odnosu na njegovih 500 paketa pa onda komentarisite druge.
Svaka ćas, a ne ko neki...
Klasični bordo pitar
500 paketa puta 10KM je 5000KM....pretrgo se..
Masallah Nurkicu! Hvala
Ima li na onom privjesku BiH, oko vrata, ucrtane granice RS?
@harakiri24, sto implicira da njegov falus simbolizira BiH, ako je na njemu nacrtao granice entiteta?
Ljepotan