Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina inicijativa. Sretno.
Svaka cast dobri ljudi!!! Nazalost,potreba za javnim kuhinjama je nasa realnost i najdraze mi je nekako tu odnijeti,donirati.Znam da sigurno nahrane gladna usta i to bez obzira na naciju,boju,vjeru. I u Sarajevu rade pristojno Imaret,Stari Grad. Ne daj Boze nikome da mora zivjeti od toga,ali niko od nas ne zna sta moze docekati u zivotu.
Bravo za ovu ekipu!
Svaka Vam cast!
Samo me zanima dali nacionalisti idu u javnu kuhinju?
Svaka humanitarna incijativa je hvale vrijedna ali naš glavni problem postje to što su sve ćešći korisnici javnih kuhinja zapravo radno sposobni ljudi. Dakle valja raditi na sistemu koji ljudima daje šansu da sami zarade svoj hljeb i istovremeno budu korisne karike u lancu koji unaprijeđuju dalji razvoj sistema. Donacije budu i prođu, pojedu se i obuku ... a problem i dalje ostaje.
Svaka vam cast da bigdo imamo i politicare sa ovakvom dusom i razmisljanjem kako bi nam svima fino bilo
dođu iz Sarajeva u Mostar i onda kažu za nas grad, dođu iz Bosne u Stolac i kažu da su antifasisti Hercegovine..jao jao
Drago mi je kad citam da postoje zitelji koji se brinu za stare i one manjeg imovinskog stanja (citaj siromasne).
Kako nejma mostarskih katolika u udruzenju?
Mozda ih i ima,oni se sigurno nalaze na drugoj strani. Oni imaju pucku kuhinju,sto govori da su i drugi siromasni.Starce su strpali u zajednicku instituciju (staracki dom).Tu se nalaze svi, bez obzira koje si vjere.
Pozdrav. Naravno da ima. Član upravnog odbora je Hrvatica. Od 6 počasni članova je dvoje Katolika. Kad se skuplja pomažu i Katolici i svi ostali. Kad se dijeli isto i Katolicima i ostalim. Žalosno je da se o tome raspravlja. U nadi da će te doći i uvjeriti se da istinu govorimo. Ako i ne dođete ili kažete da ste bili i da lažemo - tuga od vas. Da se ne zaboravi i da se zna da je jedan od pokretaca i incijator za osnivanje udruženja Katolikinja. Zbog bolesti oca je otišla. L.P.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal krmetine na meniju, posto glad nema naciju?
Joj kad se neki majmuni pocese buniti u ratu kad dobismo neke svinjece konzerve, ja mislim da ih vratise, a mi picrkadmo od gladi.
Nas u Hrasnici 95.te izvrijedja covjek jer ga ponudismo krmetinom, a onda kad se smracilo dos’o i pita jel ostalo mesa uz opasku “gdje ces me danas onako naglas nudit da svi cuju” 😂
Svaka čast dobri ljudi!