Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa lakse je zivjeti od sadake nego zaraditi pare....
DODIKOVO MASLO CILJA PRAVO NA SVE DRZAVNE INSTITUCIJE,OCITO JE SVAKOME DA RAZBIJA SVE STO JE DRZAVNO PREKO SVOJIH LJUDI KOJE JE POSTAVIO U FEDERACIJI.MOGLI BI USKORO SRBI TRAZITI AZIL U RUSIJI KOD PUTINA,JER SU JAKO GLASDNI POD TORTUROM MILETOVOM KOJI IH PLJACKA.
STRASNO STRASNO da je ovakav jedna institucija u situaciji u kakvoj jeste .... bitno je da ulazete i pravite trzne centre i dzamije a obrazovanje i edukacije pa ko ih J ... a i bolje da su ovce manje obrazovane mozete ih onda vuci za nos do mile volje ..... ja drzave i govana
hebo muzej nek kantonalci imaju platu
samo ce imat problem kad dode racun za struju, da li ce moc u makaronima platit
ja crnjaka ;((((((((((((((((((((
jad i cemer, moram zdusit odavde, prodje mi zivot u \"bice bolje....\"
@realista SADAKA CITY?! Čestitke! Usvojeno!!!
Odlično! Još jedan simbol tamnice naroda odlazi u povijest!!! Idemo dalje
majko draga, dokle smo došli, naučnoj instituciji se udjeljuje sadaka
znaci , pocelo je sa podijelom humanitarne pomoci: -makaroni Klas -brasno Klas .....................................
a sta kaze fahro na ovo ?
Da se više trudimo, a malo manje ser.emo i pametujemo, ovo nam se ne bi ni dešavalo. ...a to prvenstveno važi za tebe i mene.
Ne treba se bivse Sarajevo vise zvati ni Tehergrad ni Musligrad ni Balingrad, ono se treba zvati----SADAKASITI---Kakav je to grad u kome radnici glavnog muzeja-najvece Naucno-kulturne institucije u BiH-zive od sadake. p.s.-mozda i nisam u pravu,jer Bosnjaci i ne znaju sta je to nauka i kultura, oni su 99%vahabiti kojima su rijeci nauka i kultura zabranjene.