Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi političari su potrebni i u Bosni i Hercegovini, odgovorni, aktivni, djelotvorni a da u isto vrijeme ne promovišu sebe već se brinu za dobrobit građana! Mijenjajmo korumpirane za odgovorne i poštene političare u Bosni!
Tokom proteklih par dana pratio sam izvještavanje o katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini na zvaničnom tv (i internet) kanalu Euronews. Najkraće rečeno užas. Prvih dana poplava nisu ni spomenuli da u Bosni ima nekih poplava, sva pažnja bila je usmjerena na Srbiju. Lično sam im u petak poslao e-mail u kojem sam naveo linkove o dramatičnom stanju u mnogim gradovima Bosne o kojem oni šute, nakon čega se pojavila vijest da su poplave u Bosni i Srbiji, ali i dalje snimke samo iz Srbije. Juče su dali nekoliko slika iz Bosne vezanih za klizišta, da bi danas (nedjelja 18.05.) ponovo sve slike i video-zapisi bili samo iz Srbije, uz povećanu minutažu. Skandalozno! Euronews je najbolja slika "brige" EU i njenih zvaničnika za stanje u našoj državi, a za koju su skupa sa UN odgovorni. Do sada je izostala bilo kakva, pa čak i medijska pokrivenost kako EU tako i UN i pomoći bilo koje vrste. Međunarodna pomoć svedena je na nekoliko država i brojne pojedince uglavnom našu dijasporu.
Čuj Kacin, Bišić i Behar prikupili. Prikupio je to narod ovde a ne oni!!! U Sloveniji smo toliko toga prikupili i ako bog da prikupičemo još, da stvari slagaju svugde jer su svi dosadašnji kamijoni i kombiji prepuni. Drži se rajo, proče i to, dolaze bolji dani! Pozdrav iz Slovenije.
malo prije sam "preletio" naslovnu stranu avaza i smucilo mi se. najodvratniji tekst o pomoci koji se moze zamisliti. organizovali prikupljanje pomoci i potrpali je u kombije sa velikom ispisanom reklamom i odvezli u sela oko zenice itd. ( valjda najvjerniji biraci) to nije kraj! prvo sto su ljudi trazili bilo je ; dajte nam avaz!. pljuc,pljuc,pljuc.
..jel i slovenački merkator šta kanuo?
pa jovanovic ce valjda da pomogne srbiji....
...e, toga je janša otjerao...i uvalio svoga jarana bavčara..i tako od regionalnog giganta ne osta ništa, do da ga pazari vlasnik hrvatske...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
treba dobro provjeriti da opet u "humanitarnoj" ne svercuje kalasnjikove....
...ko srbi "banane"...
neznam za banane...ali on i jansa su se obogatili svercujuci kalasnjikove u gorenje ves masinama....eto jansa ce ovih dana u zatvor a ovaj je umislio da bi sad mogao biti neki eu kordinator u bosni.....ali od dodika ce da dobije kitu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
......SAMO MI IMAMO KAMENJA DOVOLJNO...ALI ETO SVAKA POMOĆ JE DOBRODOŠLA