Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja *** vas svih 11.Djecu bi vam uzeo, jer nemogu zaista nemogu da gledam kako dijeca pate, i muce se jer niti jedno dijete koje god boje koze, imena, vjere, nacijene zasluzuje da pati.A vas ne bi htio niti cuti niti bilo kakvu pomoc, crknite, kurvajte se, i jos kad vas murija uhvati dobro da vas izdegeneci.Pravite sirotinju, i onda kad ih nakitite ko ukrasa na jelki onda narode pomagaj i hrani moju dijecu.
Pa sto se jebu ko' zecevi?! Najbolja pomoc ce im biti da im neko objasni sta je kontracepcija i kako se koristi. Nema vise dzabalesku - stigle su demokracija, sloboda i trzisno natjecanje i nas vilajet! Ko zna da zaradi - neka jede i neka zivi - ko ne zna, neka krepa. Tako jednostavno... Ili drugim rijecima///ZAISKALI STE ---- ETO VAM GA!!!!
Jbg, *** pa s***. Sad je gotovo, trebamo im pomoci
"Kuca je izgorila dok su svi bili u Njemackoj". Sta su radili u Njemackoj?Sigurno su razgledali historijske znamenitosti:-) :-) :-) :-) Pa njih 11 dnevno u Njemackoj naprose da se postenom u Bosni samo moze zavrtiti u glavi.
Treba im pomoci podvezivanjem jajnika i sjemenovoda. Tacnije, kasno je sad. Ovakve niposto ne podrzavam, samo se plode ko zivotinje i nimalo ne misle.
Vejiz nam je sam dig'o natalitet za 5% Diz'o mu se često pa ga i on dig'o.....princip spojenih posuda :D
Šta vam je šta pljujete narod ima ih 11 uredu,al' niko od njih ne traži hljeb da im daju,nego traže pomoć da saniraju kuću da imaju krov nad glavom. Bože sačuvaj mentaliteta... Po slikama se jasno može vidjeti da imaju 3 radno sposobna muškarca dovoljno da mogu preživjeti da svi rade. Sve što traže jeste da saniraju krov da mogu spavati ko normalni ljudi ;)
Vatra mu odnijela sve sto je KRAO (vrlo vjerovatno) minulih 30 godina... :(((
Dva prijedloga za njih: 1. nek se ugledaju na brata Nazifa i nek idu "brati" željezo (a ionako nas to sve haman čeka u bliskoj budućnosti), ili 2. nek se organizuju u prosjačku skupinu (npr. "Sadaka" d.o.o.), i nek napadnu sve veće raskrsnice od Tuzle, do Mostara, jer smo vidjeli da se od prosjačenja može itekako dobro živjeti, čak iznad bh. prosjeka. Na slici je šestero "radno sposobnih" dječaka i djevojčica, pa je računica za sadaka biznis jasna: 6 x 50 KM/dan (cca.) = 300 KM x 25 radnih dana mjesečno = 7.500 KM mjesečno (prosječna plaća bh. parlamentaraca). I sve to bez poreza i doprinosa. Pa čovječe, živjeli bi ko lordovi, za par godina se skućiš (kuća do 4 sprata sa potkrovljem, ne treba veća), i kupiš gajnc polovnog Passata libeničara, ili kombi VW transporter 2, i šta će ti više u životu. A na ljetovanje naravno u Zaostrog, izlet na Bistarcu, brćkanje na Panonici, a zimovanje na Vlašiću. Eto jedan besplatan, a koristan poduzetnički savjet od mene.
Nisi zvao kad si zego?
"jer službenici policije nisu otkrili počinioca" , prije ce biti da ne zele da otkriju pocinioca,posto se o romima radi,a kakav je nas mentalitet,odmah osudjujemo osobe po porijeklu. Zbog loseg glasa, ispastaju onda neduzne familije,koje su posteno zaradile novac i izgradile kucu...