Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pomoci bezrezervno, ali nase zdravstvo ima ugovor sa Turskom gdje sve troskove placa nase i tursko zdravstvo, plus smjestaj za pratioca i ostalo. Bas sam citala clanak na Klix-u u vezi toga. Ljudi iz Turske se pitaju zasto nase zdravstvo ne salje bolesnike njima,jer davno je ugovor sklopljen. Treba ispitati to, izgleda da se to javno ne govori, a kamoli da se obavjestavaju korisnici zdravstvenog.
Koji sam ja baksuz sad dosao iz banke i ugledao ovu vijest. Sad moram ponovo u banku :). Narode uplacivajte koliko mozete. Kad se na bingo i lutriju mogu skupiti milioni mozemo skupit i ovih 20 hiljada da pomognemo malom.
Uplatiću narednih dana. Sad sam na putu.
Uplatio i uljepšao sebi i jednoj porodici dan. Probajte, bolje je od rješavanja frustracija na klixu idiotskim komentarima.
Pusti tu priču predstavniče Bosne. Ko god plaća račune elektronski, a mnogo je takvih, može sada umjesto da ovo komentariše da uđe u svoj račun na kompjuteru i odmah u roku od dvije minute uplati novac za ovog dječaka. Ja to upravo sada činim.
nadam se da ce se ovom zlatu skupiti dovoljno i da ce se moci i imati snage boriti i pobijediti bolest
moze li iko porodici savjetovati da otvore paypal jer bi tako najlakše i najbrže dobili sredstva iz inostranstva
i ja sam za to, uplate na devizni racun uzimaju puno vecu proviziju time je moguce uplatiti i veci iznos..
@Predstavnik Bosne Ako želiš pomoći neće te to spriječiti. Odeš fino u banku i uplatiš baš kao što plaćaš račune za komunalije svaki mjesec.
jojjj pa ima li broj telefona da se tako uplati, vecina ih nije u stanju ovako uplacivati?
Sada je august. Račun za telefon za august ćeš dobiti u septrembru. Ako ga platiš odmah ( u toku spetembra) Emin će te pare dobiti u najboljem slučaju u oktobru (kada mu humanitarna organizacija uplati). Slažem se da je putem telefona daleko lakše donirati ali bolje je direktno uplatiti, kada je hitan slučaj u pitanju.