{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Imamo 20 dana da se ujedinimo i malom Eminu spasimo život

5.8.2015. u 12:38
16
14
Imamo 20 dana da se ujedinimo i malom Eminu spasimo život
16
Imamo 20 dana da se ujedinimo i malom  Eminu spasimo život
Eminu Mirviću, šestogodišnjem Sarajliji u julu je na Pedijatrijskoj klinici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu dijagnoticirana je juvenilna mijelodina monocitna leukemija i predloženo hitno izmještanje radi transpalntacije koštane srži.
Emin se trenutno nalazi na Pedijatrijskoj klinici gdje prima hemoterapiju, a trebao bi biti izmješten u Tursku najdalje za 20 dana.

Troškove samog operativnog zahvata trebao bi snositi Zavod zdravstvenog osiguranja, ali popratni troškovi iznose 20-25 hiljada KM.

S obzirom na to da se radi o značajnim sredstvima koje porodica nije u mogućnosti obezbijediti u tako kratkom roku pozivamo sve ljude dobre volje da se u granicama svoje mogućnosti odazovu ovom apelu i izvrše uplatu.

Također, u apoteci Eurofarm u BBI centru (nivo -1) danas poslije 17:00 će biti postavljena kutija za prikupljane dobrovoljnih novčanih priloga.Emin je dao obećanje da će se izboriti za nastavak svog djetinjstva a na nama je da mu damo vjetar u leđa. Idemo još jednom pokazati da nam je stalo do dječijeg života kao što smo to bezbroj puta uradili.

Za sve informacije kontakt telefon : +387 61 723 045 , +387 62 358 242

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: