Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ikad države da nekome pomogne ? da li se nova auta moraju uzimati svake tri godine
fukara nek shtanca djecu, pa nek budu drzhavi na grbachi. Shto se ne zapitash s kojom su idejom pravili troje djece, a nemaju od chega da zhive??? Ovdje je problem planiranja porodice.
Manite se djece, imaju partije preča posla. Nisu se za vlast borili da bi sad omogućavali neku socijalnu stabilnost. Eno i Fadil se zlopati u polovnom Audiju, gdje je za njega žiro račun?!
Informacija nije tacna, ustvari da se ispravim, troje djece je bez oca ostalo to je istina, kuca napravljena kompletna od komsija vec odavno, zena slobodno vrijeme sa srbinom provodi, a pomc je dobro dosla u novcu... Nejma potrebe osudjivat vlast i stranke, ovdje je obmazda u pitanju. Cak kada se pitanje postavi malo dalje, Humanitarna akcija iz Sanskog Mosta brine o stanovnistvu u Podrinju, da nije sumljivo bilo bi komicno.
Zhao mi je ove djece, ali ovo je krivica njihovih roditelja; kome su ih pravili ako ih nisu u stanju prehraniti i shkolovati? Praviti djecu je velika odgovornost, shto ochigledno nije bilo na umu ovoj mladoj majci.
Treba pomoci ko moze.Zao mi je ove djecice
Bitno je da se slavi 1.mart i da se Srbi provociraju... bem vas POTURICE
@BiHer Poturica, vi ste ih masovno ubijali u konc logorima
Izvolite, nacionalisti ,patriote, sijaci zla, mrznje, netrepeljivosti ulozite bar 5% energije od potrosenih na sijanje mrznje na ovom kvazi portalu i skrabanje najstrasnijih bljuvotina...Pokazite se se sada...Svoje dno ste pokazali, ajde za promjenu i nesto svjetlije...
Dok se Ivanić, Bakir, Dodik, Čović prepucavaju oko revizije i otvaranja pisma, a Fadil kupuje nove automobile, ta djeca i hiljade istih gladuju!!! Pa, dokad ovako!? Dokad ćemo biti ovce stjerane u torove!? Kad ćemo otvoriti oči i vidjeti da nas sistematski truju i ubijaju!? Daj Bože da ikad, ali...
Oči su nam bile širom otvorene, živjeli punim plućima, a onda u "novom svjetskom poretku", platismo ceh, a nikome nismo bili dužni. Silnima nije teško okrenuti "brata na brata", iscrtati nove granice i podijele! Dok smo imali svoju socijalističku državu ovakvi slučajevi su bili nezamislivi, jer bi "drugovi iz opštine", našli posao drugarici, nije se niko ponižavao i tražio sadaku.
Pomozite ljudi.....I ne prdite pretjerano gdhe tome nije mjesto
Kako su MASALLAH slatki!!!! Dajte ljudi... vidite li u njima svoje milije.... svako moze ovako nesto dozivjeti, pomozimo!!!
bakire daj djeci bosnjacima zlatne kasike
Moj Ivaniću, vi se prepirete ko je otvorio tvoju poštu, Nakit prije toga sadržaj pisma podijelio medijima a ovo troje djece gladno.Gdje mi živimo, dok je ovaca i ovana bit će i čobana. Sravni Bože sve sa zemljom