Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doniracu penis mladim muslimanima i muslimankama.... ostali nek cekaju svoje praznike.
Kad kontam da smo potonuli na dno ovi me ubjede u suprotno
S obzirom kakvi sve debilni #challenge-ovi postoje, ovo je i više nego odlična stvar! Allah nagradio pokretače ovog #challenge-a. Aferim! :)
Ovako organizovano prikupljanje pomoći gdje se ljudi prozivaju i javno navode koliko su novca dali nije baš u skladu sa islamskim učenjem. Islam je uveo jasno definisan i opisan vid pomoći koji se zove sadaka i ako želimo biti dobri muslimani trebamo praktikovati sadaku u njenom pravom obliku. A ovi što smišljaju neke nove načine pomoći ne trebaju miješati islam sa tim.
Ovako, koliko vidim tu je negdje par nekih postova koji se vrte s ovim hashtagom. Da vas nešto pitam, vas u Klix-u? Da li je cilj ove objave da ponovo pokrenete lavinu komentara s govorom mržnje, prepiranje, psovke itd. ili je cilj da nekom pomognete? Svi znamo odgovor, nema vijesti o Dodiku pa se mora nešto o vjeri pisati da se raspale komentari. Vi da hoćete pomoći, podijelili biste neki članak za Pomozi.ba.
Debilni Klix- "novinari" nemaju ni obraza ni časti!
Ne baljezgaj. Evo ja nisam znao za ovo. I sad ću iskoristit priliku dok je ramazan i donirat. Hvala Klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsolutno sam protiv svake religije, to vrijeda svakog normalnog covjeka i samu bit covjeka, to je uvreda zdrawog razuma.
Svka cast ko je osmislio i pokrenuo ovu akciju. Barem neki dobar i koristan izazov.