Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost... U SDP-u Hrvatske je slična bagra, kao i u SDP-u BiH: oni kojma su i dalje u glavi budalaštine kao komunizam, bratstvo i ubistvo, i nostalgija za Srboslavijom Tite-Lite
Srediće to kamenjarci, svi s pravom glasa x 2...pošteno
tako se to radi kad imas prave stratege uza sebe...vidis da gubis podrsku naroda, skontas nesto valja raditi...ukratko, iskoristis drzavni aparat koji trenutno vodis, iz naftalina izvuces starog kockara Manolica, koji u dva poteza dovede do rasula HDZovu vojsku koja je mislila da je vec dobila izbore u RH...cccc...onda odmah nakon te Manoloceve simultanke izadje drugi jahac magle Mesic, pa lagano, na kulturnjaka, kaze kako SDP Hrvatske nema alternativu...i za 7 dana ankete pokazu neocekivani skok SDP...kojem se nije nadao ni Milanovic...cak ni on kada brani sam sebe...tako se to radi...skola je skola...a ne kao kod nas da priglupi i priprosti Čavara, Zukić Amir, Igor Kamocaji slicni likovi kreiraju nekakve kampanje i strategije...da crknes od smijeha.
Karamarko je ispao smiješan.
Vi pricajte sta hocete ali u Hrvatskoj nemoze biti gore nego u BiH. Neko ce morati da radi poslove sto ovi napustaju i idu preko grane. Licno znam da dosta ovih koji odlaze imaju posao u HR ali im male plate. Na kraju ce da uvoze radnu snagu iz BiH ili Srbije.
Moj Zoran je alfa mužjak - gđa Milanović za Gloriju ahahahaha