"Koju posluku porati?"
25
Hakeri ismijavaju info terminal Sarajeva
Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahah nego.. nikako mi nije jasno kako stoka do sad nije porazbijala ove info pultove?
Turistički info-terminal vrijedan 25.500 KM. jel ovo prvoaprilska sala
Za one neinformirane... Za team viewer nemoras bit haker nego moras imat nekog s druge strane kompa da ti da IP i Password cime pustate osobu da upravlja vasim racunalom :)
LoL
MUZEJSKI ZEMALJ...hahahhahah...cula neki dan curu kako je ovo odvalila- mrtva ozbiljna...true story!
Ma sve Bosanci okrenu na salu... tako je bilo i sa ovim vremenskim nepogodama, tako bude i sa ostalim dogodovstivama.. Sve u svemu dobra ideja :)
hahaha pa kaka je svrha terminala ako nije na netu? kako ce radit k0nju futrovani hahaha
Je li to QSS radio stranicu?
Ma hajde, ionako nam je turisticka ponuda vic.
hahaahahahha , svaka cast
Hahaha Ovo je moderna stvar
AL čuj klix.ba L O L
Seljak je biće koje mrzi ljude,biljke i životinje !!!!!
..e vidis..napali su pogresnu firmu..nisu to hakeri..idiotizam pravi..
citajuci ove komentare oni su po vama \"kraljevi\", \"carevi\", \"odlicno\" pa nije ni cudo sto je bosna puna bagre i sto vam uvijek treba 100 godina da dobijete nesto sto u normalnim drzavama vec postoji odavno! Bas smo glup,nekulturan, zavidan, seljaci u glavi, pogan narod! To ste trebali staviti na taj info terminal!!!!!!!!
joj kad papci pocnu komentarisati, sta ce nam terminali, sta ce nam ovo, sta ce nam ono.. narodne pare i tako to, prosto mi se kosa na glavi digne... TO SVE nam treba jer je to NORMALNA STAVR, a pare nisu narodne odkako je srusena narodna vlast, gospodo draga zeljeli ste domokratski kapitalizam i dobili ste ga, VISE NISTA NIJE NARODNO. Kada cete to vise shvatiti idioti zatucani ?????????????????????
Izbrisu Timeviewer i rijesen problem, kako su paglu!!! :)))