Komentari (809)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teska guskka, koja samo zna da se navlazi i udje u svlacionicu gdje su svi goli
@Bombonica2305 Bravo Kolinda
@Bombonica2305 Kolindu je primio u franjevackom samostanu u Jeruzalemu gvardijan Gabrijel Bosnjak eto vidite da voli bosnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
još vi niste svjesni svoje nesvijesti.
Komentarise Bakir, zeljko,Dzaferovic, Sepic, Diplomatik .... pa covjek tesko moze odabrati medju njima sampiona ...ali da ih je Kolinda uznemirila, jeste ....i vidi se gdje ih boli .... sad ce ona to da radi cesto i jako :) .....ne volim je, ali je za ove nabrojane izmislila i civilizaciju i drzavu ....zeljko, na pomisao o tebi, ne pritisce mi se veliko slovo na pocetku tvoga imena
Pa hoce li ikome proraditi ponos zbog sebe i svog nekog inata, pa hrvati nas prcaju stalno i mi njima opet idemo i ostavljamo pare, ja iz inata a i bolje usluge odavno idem i Tursku na more, ljudi te nosaju i postuju, usluga kraljevska, hoda za tobom do plaze donese ti sok, a u hrvatskoj kaze nemoj da vas pobijem ostavite li lezalje a da ne slozite. I jos milion drugih stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska čini sve da BiH ostane izolovana jer smo jedini koji kupuju njihove smetljarske proizvode. To je jedina istina.
Ne serite, hrvatska je u ratu primila ljude iz bosne, mnogi su tamo i ostali, ali bez obzira na to, ne misle dobro toj hrvatskoj koja ih je primila...sram vas sve bilo
Ono sto je meni interesantno je to da jedna od teorija koja se namece ovdje je geneza postanka hrvata, a to je da nose preko 60% gena upravo od iranaca i jako je chudna izjava ove vrlo nestabilne predsjednice HR u vezi bosnjaka!
Prca Koly Bosnje na veliko.
Imaju probleme sa svojim radikalima (ustašama), i uvjek kad ima takvih problema izmisle nešto o BH.
Ovo više nisu ispadi ili incidenti. Kitarovička je potpuno u vodama fašizma, koji buja u Evropi, a sa time protiv države sa punim suverenitetom i svojim mjestom u UN-u! pitanje dotičnoj personi, ubuduće - nepoželjnoj - u BiH je: Koje presuđen za UZP, terorizam i genocid? Ako nezna to su susjedi i komšije BiH. Agresorima, fašistim i njihovim nasljednicima nema mjesta u Šeheru!
Da je ostala mesarka , i pravila kobasice , bila bi pametnija !!!
Istina najviše boli...
vratit cemo mi Kraljevinu Bosnu, samo saburat treba
Sramota je za Hrvatsku da ima na čelu ovu fuxu, koja ih konstantno bruka. Vidi se da su je izabrali pokatoličeni vlasi iz bnosanske provincije Hercegovine.
Jesi li ti stabilna glupačo jedna! Treba te dobro .....
Pusi rackku gluperdo, nestabilna je tvoja pizda stara ofucana
100% u pravu!!! Svaka čast KGK jedna od rijetkih koja se ne boji izreći istinu!!
Zaboravili smo da su Kolinda i njeni pokušavali ubaciti oružije i napraviti afere. Avdo Avdić je nedavno o tome pisao i pravio emisije a mi samo komentarišemo umjesto da se dignemo da napravimo proteste ispred Hrvatske ambasade, ne samo za ovo vec i za nuklearni otpad i most. Ovakve izjave duboko štete BiH i ne zaboravite da je ovo mišljenje Kolinde i da nemaju svi Hrvati takv stav. :)
Jedan od komentara sa hrvatskih portala, ovo je jadno! ''dajte šta je napadate, pa to joj je jedan od boljih poteza.Nemam ništa protiv Bošnjaka, ali došla je u Izrael koji nas sigurno zbog WW2 ne glada baš najbolje i di ćeš boljeg poteza nego im kontrirati u meki trbuh, servirat im nešto što Izraelcima je milozvučno, a to je reći nešto protiv islama''