Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Milanovic vise stete napravi hercegovcima nego citav hdz u proslih 25 godina.
Čović-Milanovic najlojalniji zapadni rusofili !? ⚜♥️🇧🇦
Hahah koji cirkus , milanovic se spusta na dodikov nivo Svojim ispadima narusava svoj ugled i integritet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pisaju se svi po Milanovicu!
jadna li je ta EU i NATO gdje jedna narkomancina i budaletina moze da se ovako igra i ucjenjuje ! A sto se tice NATO ,,,ipak je sve to interes i mogla bi prije Hrvatska da izleti iz NATO zared ove dvije finansijski mnogostruko i bolje uredjene zemlje
bas me zanima kada bi Finska i Svedska rekle mi bi u NATO ako Hrvatsku izbacite ...sta bi Bajden odlucio ? ovo malo jada ili dvije prebogate zemlje
Vlada bezrezervno podržava ulazak Finske i Švedske u NATO, vlada i predsjednik nisu usklađeni, i to je dobra stvar.
Koliko ju apanažu Milanović dobio od Rusa da ovako priča ( receno rijecima jednog njihovog jataka ne bih ga sad imenovao )
Cirkus zvani Hrvatska.
Nije u pitanju kokain, nego milioni primljeni od Gazproma koje treba opravdati. Da se npr. ovako ponasa predsjednik Njemacke odavno bi bio na psihijatriji na promatranju
Od kako je Kolinda bila predsjednica, Hrvatska je postala predmetom ismijavanja. Ovaj cibuljicavi samo ucvrscuje to mjesto. Nadam se da ce Hrvatska iduci put imati vise srece jer nisu znali kakve budale biraju. Ovo dvoje su na pocetku djelovali sasvim normalni dok se ne docepase te funkcije.
Joj sto ih onaj alkoholicar Zuka bruka po svijetu to nije normalno hahaha
Prije par godina sam tvrdio (i jos uvijek ostajem pri tome - utoliko vise sto me trenutni dogadjaji ne poricu) da ce Hrvatski nacionalisti sjebati EU na isti nacin kao ex-YU ukoliko procjene da je to u interesu NDH-azije. EU polticari koji vjeruju u njihove milospjeve tipa "mi smo Europejci" kako bi se i sami angazirali u perfidnom razbijanju BH drzave ne bi uopste trebali da se bave politikom jer su ili naivni, neinformisani ili zlonamjerni.
srbin milanovic steti hr kao srbin covic kamenjarima
pa nasa 3 predsjednika zajedno nisu glupi ko 1 hrvatski
Karijes s Pantovcaka....Sto bi rekao Plenki.
Hahahahahahaha prpara
Ajde vise odlucite se i drzite taj stav do kraja a e sad ovako sad onako...
Ljudi Milanović fakat djeluje da nešto uzima, ili nešto preskače. Kako god, tip nije svoj dosta vremena. Preveliki zaokreti u svemu.
Draza Milanovic opet ne zna sta prica
Kad seljacicima das vlast dobijes ovo da ne zbaju sta pricaju.