Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Farmaceutska mafija hoce na bebama da zarađuju
Pelene za bebe se ne prodaju u apoteci, prodaju se ulosci za inkontinenciju i pelene za odrasle, koje su jeftinije od pelena za bebe. Nemate pojma, a samo pametujete. Max marza u apoteci je 25%, na sve. A jeste li se zapitali kolika je u Bingu, Mercatoru i sl. gdje se prodaju pelene i kozmetika za bebe? Sve ekonomisti, a pomja o zivotu nemate.
Fala Bogu, a ti radis dzabe? Znas li ti koliko kletog covjeka radi u toj industriji. Ne znam kako zamisljate svijet i ekonomiju bez profita.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Farmaceutska mafija...gulikože naroda.
Bagra žešća. Dobavljači cijene mijenjaju kako stignu. Tečnost za leće jednom platim 15, kroz mjesec dana na 20KM ode. Go*nari
dabogda ih prikljucili na infuziju i da im zatreba pola kile tih tableta sedmicno !
Tako što i siromašni roditelji imaju djecu, a neko ima i celijakiju, smrtonosnu alergiju na gluten koja može prouzrokovati rak crijeva i užasne posljedice, a nemaju novca mjesečno da plaćaju 10KM za kilu brašna
Farma banda je nezasita!
Pelene bi trebale biti besplatne
Pogledajte marzu u apotekama, a pogledajte u trznim centrima. U familiji mi jedno pije ljekove, al zato sedmero jedu.
Dabogda im za lijeka trebalo
Mamu vam ograničim
E jeste se nauzimali para zadnjih godinu malo je rec,j....paracetamol nije na esencijalnoj listi sta se ima vise pricati
Nemogu staviti maržu 150% pa ih sad boli.Dabogda propali.
Hapsi govna farmaceutska
Smanjite stopu pdv-a na lijekove, hranu i pelene za bebe. Neka bude maksimalno 5%.
Došlo vrijeme da kutija vitamina košta 27 KM. Užas
Ili pojedes jabuku
Kako ste retardiran narod! I ne moze biti bolje, kad zivis u zemlji gdje su svi zatucani. Znaci po Vama je Ok da jedan trzni centar puca marzu 300-400% ali ako apoteka se buni zbog marze koja ide do 25% to je problem. U tih njihovih 25% je plata, kirija, struja, voda, te sve ostalo sto treba. Ubise pare.
Hahaha, ovaj narod se tačno planski, ciljano uništava! Dignite pdv na hljeb, mlijeko i pelene nekih 30%, stoka bi i dalje gutala i ćutala!
Da neko pola marke zaradi na pelenama, to je previse.. Farmaceutska mafija, gulikoze.. A onda ode do kladionice i ostavi 10 maraka
Ovaj narod, Allaha mi, treba samo isprebijat ko vola u kupusu
1.3 milijarde u kladionici ste ostavili, mamicu vam ebbem
Mislim da su najjači na svijetu, ubjedljivo. Mislim na farmaceutsku mafiju. Jači i od NATO-a, i od Rusije i od Amerike zajedno. Prvo oni pa onda oružije, nafta itd. Al prvo farmaceuti.