Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serem se ja u vaša vrata. Ako je cijena za ulazak u EU treći entitet onda od toga nema ništa..
Problem je u tome i kad i ako ikad dodje do otvaranja poglavlja kao trenutno sto radi srbija, najvece probleme ce nam pravit istio oni i rvacka. Tako da do tog puta zvanog EU je daleko i podugacko. Ovi politicari aktuelni bi ce docekat i ako docekaju duboku starost dok mi udjemo. A klix nece ni postojat
Prede maca.
Gospon Preda nemojte im ništa vjerovati sami sebe lažu.
Ma ja, ma ja. Po njihovim pricama nama su sva vrata otvorena. Evo sve nas promaha pobi :D
Vrati mene 200 eura sto sam ocu dao tvome il cu dovest neke rodjake sve po stanu da ti slome..
Kada vas ukinu ubrzo (Briselsku EU administraciju), sva ova priča će biti jedan balon od sapuna....jedino što radite tamo je da samo izmišljate glupe propise o dužini krastavaca, i obliku paradajza koji more doć na police supermarketa! Ogroman broj činovnika u Briselu je rak rana Evrope. Oni nista ne rade i po običaju ništa ne razumiju! To vaše multi kulti smo mi imali ovdje 45 godina, pa ste nas satrali!
U svijetu nakon dolaska Trumpa ništa više neće biti kao prije. EU nije više rješenje za mnoge zemlje a pogotovo za male državice Balkana. Stvaranje unije južno-slavenskih naroda u ovom trenutku bio bi pun pogodak.
@Zilot Unija na čisto religijskoj osnovi nema budućnost, primjer je Savezne Republike Jugoslavvije koja se raspala.
haha pa to slusamo 20 godina ... i gdje smo danas, tamo gdje smo bili i prije 20 godina
IZ IZVJEŠTAJA EVROPSKOG PARLAMENTA ZVIZDIĆU NIJE JASNO ŠTA ZNAČI FEDERALIZACIJU ! Pa evo da mu prevedemo na hrvatski i srpski: FEDERALIZACIJA ZNAČI RAZDRUŽIVANJE BEZ RATA ! Na bosanski mu neću precodii valjda ga zna !
Ako je to uslov nek okace tu EU macku o rep. I mi cemo pjevati kao i oni Dobro dosli u EU a vrata zatvorena a ne otvorena. Ako smo dobro dosli zasto ne kazu od sada ste EU a ne samo bice bice...
Vrata EU su nama davno otvorena ali sa ovakvom politickom postavom mi ih sami sve vise zatvaramo
Mamu li vam Evropsku....uplasili se Putina i blesavog Trumpa, sad ce oni nas prekoreda da puste...
ja eto samo im mi mozemo pomoc haha
stvarno ovi nasi politicari imaju smisla za humor:)
20 godina vrata otvorena, ili uđite ili zatvorite, ishladi.
ublehas pizdic,