Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se on ne mjesa u nasa posla vec neka gleda HRVATSKA posla,,neka komentarise fasisticke pozive na treci entitet!!!
Samire, saberi se, pa Bake je to već odradio samo vi odbijate povjerovati. Svaki spomen BiH je vama miješanje. Evo ide ljeto, pa kad budu požari u Bosni, nemojte tražiti i cviliti za hrvatskim kanaderima, da vam se Hrvatska ne umiješa u gašenje. Na primjer. Preporuka: vrati se stadu!
...Budućnost BiH je Evropska unija, a ne povratak u Otomansko carstvo", naglasio je Stier. TREBALO BI BITI TAKO, ALI SE VI U EU TAKO NE PONAŠATE !
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
u mater vam dvoličnu....ko da ste vi šta bolji.
Jača utjecaj Turske, naročito na Balkanu, pa ih uhvatila panika. Neka UBRZAJU integraciju Države BiH u EU, i nema razloga za brigu.
To znači da ojačaju demokratske i upravljačke mehanizme bh države.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BUDUČNOST BIH JE HAPŠENJE I ZATVARANJE KRIMINALNE STOKE I FAŠISTA SA POLJINA.
Erdogan Tito...
U ostalom EU nemože više da ima finansijskog uticaja na Tursku, nije više finansijski rob, pa ove poruke znače " pas laje - vjetar nosi" !
ljudima treba dati pravo izbora, ako dio stanovništva bih svoju sudbinu vidi vezanu za tursku, treba iznaći način da im se to omogući, isto tako onom dijelu koji svoju sudbinu vidi u tješnjim vezama sa e.u., također to treba omogućiti, od nametanja nema koristi, to će dugoročno dovesti do konflikta, kao što je to uvijek i bilo,a uvaženi hrvatski zastupnik treba brinuti o pravima i ravnopravnosti hrvata u bih, a ne generalno o bih....
posteno
Zvuči fer...
Da hoće samo da se slože bosanska djeca i da Evropi pokažu koliko je nesposobna! Što je nesposobna i nekako - a tek što je podeljena na interesne sfere, e, to je već veliki problem BiH. Tri sfere, tri glave i odmah hiljade problema. Naravno, domaće lopuždare sve to obilato koriste da što više opljačkaju. A predstavnici poput lika sa slike zamućuju što više - sada se može vidjeti i za čiju stranunavija.
Treba istaci i to da je u ono vrijeme to isto Otomansko carstvo bilo bolje uredeno od danasnje EU...
Pa ne laprdajte vise uvedite nas u EU sto prije...
A da li je u evropskom duhu onemogućiti suverenu državu da se naoruža i zaštiti od nacionalfašističke agresije hordi iz srbije. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da li je u evropskom duhu omogućiti postojanje takve tvorevine kao što je tzv republika srpska koja je zasnovana na agresiji, teroru, ubijanju silovanju i planskom ratu protiv građana BiH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da li je u evropskom duhu dozvoliti evo već 18 godina rat (bez oružja) takve tvorevine protiv institucija BiH i onemogućavati im da funkcionalno obavljaju svoje propisane obaveze!!!!! Da li je u evropskom duhu da nemoralna i time nelegitimna tvorevina republika srpska sa svojim političarima i vođama, takvim svojim postupanjem, ugrožavaju sva moguća prava ljudi i građana u BiH!!!!!!!!!!! Da li je evropskom duhu da u toj evropi imaju sva prava a ta ista prava se, od strane EU, ovakvim pasivnim odnosom, ne omogućavaju građanima BiH!!!!!!!!!
Mater ti licemjernu, prece ti je bilo objasniti da srbija i hrvatska kao EU zemlje usklade svoju europsku politiku prema BIH (kao garanti dejtona) nego raspirivati otomansku viziju bosne. Koja ste vi pogan, fujjj...
Momak mogao bi dobiti po prstima
Ivo Stier - Karamarkov HDZ isprdak Neka se Stier brine sto Tudjmanovo vojno-politicko krilo koje je predstavljalo generalsku vojnu huntu HDZ juce bi osudjeno za politicku korupciju i izvlacenje novca iz drzavnih firmi preko FIMA Medije. Okrenuli fokus svog fasizma na BiH i treci entitet da zamazu oci, prezaduzenoj naciji, duznoj 55 milijardi eura, a iz dana u dan raste nezaposlenost i pad zivotnog standarda. To su tekovine Tudjmanizma i HDZ-a... mali Karamarkov isprdku
Zato su nam (za naše dobro samo mi to još ne znamo) Austrijanci, Italijani i Nijemci doveli svoje banke u Bosnu, da nam kažu gdje je naše mjesto. U Evropi. Vjerovatno je to zato što je gospo'n Štier (kod nas je to onaj što štija - štijer) imao "jaku trojku" iz geografije, pa ne zna da je Bosna najvećim svojim dijelom u Jugoistočnoj Evropi, a jedan njen dio (sve sjevernije od Doboja) pripada Centralnoj Evropi. Nama su iz Austrou-ugarske monarhije zabranili bosanski jezik, dali naziv Bosna i Hercegovina (dotada se uvijek 900 godina zvala Bosna) i proglasili pravoslavce Srbima a katolike Hrvatima. Hvala vam za vašu "podrušku", ubuduće ćemo vam slomiti nogu samo da nam više ne pomažete đubradi masonska!
Oho ti se od taipa erdogana za ovo
EU - Produžena ruka i američka filijala (uspostavljena Maršalovim planom za dominaciju u Evropi), uvijek postavlja nekakve uslove a kod nas u Bosni već dugo godina i neradnike koji neće da se miješaju u svoj posao (šampion je Incko, drugo mjesto drži Švracšiling). Neka ste vi nama postavili i ostavili dejtonsku luđačku košulju i sad promovirate "demokratska stremljenja" neofašističkih tvorevina Hrvatske i Srbije i otvarate im vrata za pristupanje EU. Sad ucjenjujete Tursku, a Turska je u poziciji da vama kaže - nismo zainteresovani! Turska doživljava strahovit ekonomski uspon, za razliku od EU u kojoj haraju recesija i depresija - a sve zbog toga jer su se malo igrali tajkuni na Wall Street-u. Tražili ste - gledajte!
Još samo napiši da su vam oni (EU) izveli građane na ulicu i zapalili onolike zgrade. Pa ih optuži i za to.
upravu je čovjek treba se odreći zaostalosti i prošlosti osmanlija