Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako dobro moja Bosno i Hercegovino.......
A jesi se zavuko' na dojenje iza Bakirovog slica,pa ti slatke budzetske pare,ali neces dugo.
https://www.youtube.com/watch?v=8OccCpxac_Q
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I mi u Vojvodini večina očekujemo ulazak u EU i NATO bez Srbije
I mi u RS očekujemo ulazak u EU bez FBiH.. Hehehe Možemo mi očekivati, ali od toga neće biti ništa.
Dok nas je svih multikulturarnosti u Vojvodini večina niste...želimo šta dalje od Beogradske politike
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pada cijena nutele :D
Sarajevo 17.03.2021 - Nakon sto je izabrana kako prva premijerka Demokratske Republike Saudijske Arabije, premijeraka je izručila BiH , bjegunca Bakira Izetbegovića, koji će se na odsluženje zatvorske kazne pridružiti grupi u naj humanijem zatvoru u Europi Poljine Hills. Direktorica bivšeg kanala RTRS Gordana Katana je ponovno pokusala da napravi intervju sa monahom Miloradom Dodikom ali bez uspjeha . Da se posjetimo, taj bivši predsjednik bivše Republike srpske je nakon sto je svo bogatstvo poklonio Novinarskom udruženju BiH, svoje staračke dane provodi čisteći najveći spomenik u Novoj Banja Luci , Zlatni Ljiljan. Sta ga je navelo da svoje staračke godine provede na ovaj skrušen način, ostaje urbana legenda.
Sarajevo 17.03.2021 - Veliki broj građana BIH se okupilo sinoć da u ponoć podignu prve novčanice konvertibilnog Eura. Nakon uspješnog pridruživanja europskoj uniji prije dvije godine, BIH je i ovim učvrstila svoj dominantan položaj u EU. Naj veći EU trgovački lanac Bingo+ je ovaj mjesec zaokružio poslovanje otvorivši 2500 Megamarket u Finskom Kauniainenu. Generalni direktor ovog giganta Amar Osim nije krio zadovoljstvo na svome licu.
Nema, dok god domaca bagra vlada dzaba. Tek kad Evropljani dodju onda mozda se nesto poboljsa. Ali domaca bagra neda Evropljanima da dodju jer onda oni izgubise stolice. I tako u krug.
Kad vidiš facu znaš da ništa dobro ne donosi.
Hocel biti kakvih para? ;)
Dodik na aparatima i čitav SNSD izbačeni iz državne vlasti a pare tek trebaju da dođu. Bakir je sve dao HDZ samo da Dodik nebude u vlasti
Ja samo znam da se sve pare slijevaju u državnu kasu pa se tek onda dijele entitetima. pitaj Špirića on je bio u vladi zna kako ide uprava za indirektno oporezivanje BiH.
Placi Dodik, https://www.youtube.com/watch?v=c8gODZqzFUg
ulazimo u novi krug dresure i ucimo nove trikove...
Nosimo te u srcima...BiH
Vi je nemate niti ćete je kad imati..a mi vas nosimo malo nize
Predsjednik Erdogan je prisustvovao svečanom otvorenju Centra za radarske i elektronske tehnologije ASELSAN u mjestu Golbasi u Ankari i tom prilikom istakao da je okončana era stare, a da je počela era nove Turske. Ističući da je u proteklom periodu isprobano sve kako bi se zaustavio uspon Turske, Erdogan je kazao da je Turska spriječila sve te udare, poput onih u Gezi parku u Istanbulu. On je dodao da će turske vlasti nastaviti borbu sve dok nezdrava tkiva ne budu potpuno odstranjena. Ukazujući na činjenicu da se Turska nalazi u regiji koja je žarište najvećih kriza, poput onih u Siriji, Libiji, Iraku, Jemenu, Armeniji, Gruziji i Ukrajini, Erdogan je kazao da je i Balkan danas miran, ali da je svakog trenutka prisutan potencijal za izbijanje problema u toj regiji. "Mi se u toj problematičnoj regiji moramo ekonomski, politički i, naravno, sa sigurnosnog aspekta osigurati. Ukoliko ne budemo sigurni, nećemo moći pomoći ni našoj braći u drugim zemljama. Turska nije odgovorna samo za svoju teritoriju i narod. Njene historijske i kulturne odgovornosti su mnogo šire i veće", poručio je Erdogan. Turski predsjednik Erdogan je dalje kazao da je Turska unazad nekoliko decenija bila zatvorena u sebe i tražila rješenja svojih problema, a da nije bila jaka da pruži ruku svojim prijateljima u tom periodu kada se mnogo doga dešavalo u regiji. "Nismo mogli dovoljno pružiti ruku našoj braći i nismo im mogli pomoći. Jedna 50-godišnja hanuma je u Sarajevu rekla našem zvaničniku nešto veoma važno i upečatljivo. Ta žena je kazala da je 'tih 90-tih godina bila današnja Turska, ne bi nam mogli počiniti one zločine koje su počinili'. To je to. Uvjeren sam da isto to važi i za dešavanja u Karabahu i na brojnim mjestima na Bliskom istoku", kazao je Erdogan. Erdogan tvrdi da je jedan od pozadinskih razloga današnjih sukoba u Siriji, upravo ugrožavanje jake pozicije Turske, te dodaje da Turska nije mogla zaustaviti rat u Siriji, ali da je otvorila ruke i u zagrljaj primila sve ugrožene Sirijce. Podsjetivši da se danas obilježava 27. godišnjica masakra u Halepčeu, gdje je režim Saddama Huseina hemijskim napadom ubio 5.000, a ranio više od 7.000 ljudi, Erdogan je kazao da svijet koji je nijemo gledao to stradanje i danas nijemo posmatra stradanje ljudi u sirijskom Halepu. "Mi nismo nikada bili, niti ćemo biti zemlja koja želi ratovati. Ali, nećemo nikada ni odustati od svoje odlučnosti da budemo spremni na sve vrste borbe. Nastavit ćemo razvijati vojnu industriju sa percepcijom da budemo najbolji i najjači u toj oblasti", zaključio je Erdogan. Centar ASELSAN zauzima 350.000 metara kvadratnih prostora i riječ je o radarskoj platformi opremljenoj za sve aktivnosti u oblasti kopnenih, zračnih, pomorskih, svemirskih, elektronskih i bespilotnih vojnih aktivnosti. - See more at: http://www.***/vijesti/svijet/222659-erdogan-turska-nije-odgovorna-samo-za-svoju-teritoriju-vec-mnogo-sire.html#sthash.mQhXu6DK.dpuf
jaj face, koda mu je neko sjedio od tonu na lice, šta je njemu bolan bolan, cccc narodni čovjek trebao bi lijepo izgledat ali hajd
SODOMA@ HAHAHAHA ohohooh ISTI
GEMBIRD18 NAJEBBEM TI SE MATERE GLUPAVE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala Miloradu Dodiku sa svojim pucnjevima u prazno,te supljom pricom o referendumu i drpanju sa Putkom.Hvala Mile ! Drzava BIH ti se duboko zahvaljuje !!!
budi ponosan sto zivis u vecinskoj muslimanskoj zemlji koja postaje dio EU, a sve po zasluzi Milorada Dodika i njegovim brbljivim gubicama
Ovaj sporazum donosi Bosni jedno veliko, ogromno, dzinovsko nista.
kme,kme, krmad na aparatima
Sta je pesnik hteo da kaze?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po cemu ga je bosna zasluzila? Da nije putina i sve veceg utjecaja Rusije racku bi ga potpisali
hos da kazes da putko radi za intres BIH i EU? Lijeci se !