Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ja pitam, a ne pitam se, ja bih pustio Ruse da postave nuklearne rakete u bih, pustio bih sve mudžahedine svijete da dođu u Bih i da se tu nastane, i potpisao sporazum o prijateljskim odnosima sa sjevernom korejom. Pa kad nas jee.bu , nek nas jebu sa razlogom.
...pa to ti je ono da znas konacno s kim si...na cijoj strani pa tako da se i ponasas...a ovako smo samo jedna jeftina kurva koju svako dodaje sebi kako hoce... je.bu nas i turci i rusi i eu...a onda pomalo nalete u neko vrijeme i ameri i iranci...a zestoka je.bacina u sendvicu izmedju hrvatske i srbije... ko goblen smo!
Ma to Misko! Sta ce nam vize kad se ne znamo ponasati. Bantu crnci nam nisu ravni .. Dobro je iko ostao u drzavi nakon ukidanja viza.
Kada imamo takvu situaciju u BiH da vise imamo nacionalistickih stranaka od multinacionalnih onda je tesko doci do rijesenja...
Meni nije uopce jasno kako jedna drzava kao sto je Bosna i Hercegovina spustila se na taj nivo da je se nista nepita niti od drzave bilo sta zavisi uvode nam vize po svojoj volji daju nekakve kredite godinama 5 maraka od tih silnih milijardi nisam vidjeo radi tko sta hoce jedan obican covjek na televiziji javno gpovori da bosna nije drzasva i da ce ju on podijeliti "Dodo" nas ja mislim da ima itko normalan u vlasti poslije te izjave trebalo je odmah istog momenta zatvoriti tu tv kucu uhititi sve tko je ucestvovao u emitiranju takvih nebuloza i Dodu poslat da cuva ovce sve dok nebude tako nema nama spasa a EU nije cilj nama pomoci gledaju u muslimane u Bosni kao na nekakve primitivce stvaraju nam osjecaj da je sramota biti musliman i da se stidim sto mi je djed muharem mustafa ibrahim.... bolje da je mihajlo kradorde itzd itd
ovo ko hoce da nase politicare natjeraju da rade svoj posao! Ne treba nama ponovo uvesti vize, nama treba zabraniti korištenje aranzmana mmf!
Ma jebe mi se.Svakako nemam para da putujem,niti mi je to izvjesno u ovoj deceniji.Dobiješ platu,kupiš fasungu,platiš račune i prazan novčanik.Nisam imao ništa od toga što su vize ukinute.Žao mi je ljudi koji mogu putovati.A Evropljani jedva čekaju bilo šta da nas zapriječe.
Nije problem uvođenje viza. Stvarni problem je zbog čega se desetak tisuća građana bih pojavilo kao tražitelji viza u zapadnoj europi. Javljaju se zbog toga što će imati priliku nekoliko mjeseci primati naknadu za tražitelje azila od prosječno 500-600€. Sramotno je za bih vlasti što ne mogu osigurati život dostojan ćovjeka za svoje građane i indirektno ih tjeraju da pribjegavaju ovakvim manipulacijama, pošto će svi na kraju biti odbijeni i vraćeni u svoju zemlju.
.... fuj
Puca mi qrac ...
TAKO JE DAJTE STOKI OPET VIZE,NISTA BOLJE NE ZASLUZUJEMO!! U TOR KO OVCE