Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi li im ispricala kako u Mostaru nema izbora, kako ima krst , kako se velica NDH , kako je grad podjeljen na dva dijela ? kako ima sve duplo , vatrogasce vodovod , distribucije ..
ništa u Mostaru nije podjeljeno, ali izgleda da ti je u kući tako, i mama ti se djeli, jeli tako. izbora nema ne samo zbog Hrvata nego zbog sviju i vas i nas tako da šuplju pričaj u svom selu. Sve je dvojno jer vi neželite naše a ni mi vaše tako da jedna strana nikad nije kriva, kad ti to uđe uglavu nećeš zagovarat majorizaciju i onda se mogu skidat nacionalne stranke koje rade ovo što rade a do tada će Čovke uvjek bit na vlasti
@M0stAr Podijeljeno je, ne seri seljacino jedna. Sta je bolan vase....nema ti nista osim zgrada, dali bi guzice za STARI MOST, mrs u kamenjar!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sram da vas bude šta pišete u komentarima! Djevojku možete pronaći na YouTube-u i čuti kako priča i naš i engleski. Zbog njezine elokvencije na maternjem kao i na engleskom jeziku bi se većina vas postidjela. Nije teško otvoriti barem Google i pronaći najosnovnije informacije. Imajte to na umu naredni put prije nego napišete opet neki odvratan komentar koji diskreditira nečiji trud i rad, doprinos društvu, DIPLOMU pa čak i njega samog kao osobu. Sram vas bilo! Mir i dobro.
jbg komentarisu samo procitavsi naslov i ime djevojke. nema to nista u glavi
po osmjehu se vidi da jeste :)
bilo je cvjeca hahahahah, vidi se da je bilo
Svaka cast. Ovo su prave Bosanke i buducnost Bosne. Skoluju se i napreduju a ne one Arapske babaroge po Sarajevu raspravljaju pod kakvim uslovima je muz moze namlatit.
o kako je lepo biti glup
Imal' kakva stipendija za mladog i perspektivnog Božu Ljubića? Sevap bi bio.
Mora bit' ustašica, naravno!
Ne vjerujem da je ona Ustasica ali je ocigledno da bi bolujes od Islama. http://capro.info/the-radical-muslim-getting-it-bass-ackwards/
a ja mislio Hrvati ugrozeni...
Ona je super dokaz da imamo finu pametnu i nadasve obrazovanu omladinu koja skorom pa nikako nema PROLAZ od ovih dojucerasnjih kozojeba i cobana.Djevojko osobno me strah da ne budes morala negdje van ove zemlje svoju buducnost kreirati.Ovdje pamet ne prolazi
Diploma joj nije vjerovatno iz Viteza,Kiseljka,Travnika...pa nema šta da traži kod nas
jesi li im rekla kako ste "ugroženi",a imate veca prava od svih. kako Moj grad ima dva vodovoda, dvoje vatrogasce, pet komunalnih ali smo idalje najpexiniji na planeti. jesi li im objasnila kako se zapad gdje vi zivite izgradio a istok je idalje kao da je rat prije 15 min zavrsio. jesi li rekla kako ljubo uzima postotak za izdavanje gradj. dozvola
jesi li im cvilila kako na "onoj" strani zive teroristi tamne puti koji jasu na kamilama i odsjecaju sabljama glave. jesi li im cvilila kako si manjina a nisi im garant rekla o fasistima po kojima su u mom gradu data imena ulicama. jesi li im rekla kako ti partiza smeta i kako su ti babu ubili partizani jer im kravu nine htjela dati.
@WinsClenT3 Jesi li im rekla kako 500 tisuca Hrvata nema sluzbeni radio i tv na hrvatskom jeziku dok 40 tisuca Nijemaca u Eupenu u Belgiji to sve ima, da ne govorimo o izborima ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima oficijalna EU praksa, 4-5 mjeseci, oko 1200 eura mjesecno se dobije, uslov znanje 2 oficijalna jezika EU-a ( Eng/ Fr/ D) I EU diploma Univerziteta. Ako nemas EU diplomu onda postoje I druge prakse samo trebas pronaci.
EU parlamentarci skoro da nista ne rade, ova omladina im printa papire i matwrijale, a oni su vjecito pjani kada su sjednice. Samo organizuju neke zabave i olese se ko stoka.