Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogherin je vrh MILF
ma kakvi, prava žena je to kakav milf, mlada je
Kolindu bi iskaro da mi plati. A federiku napatio za dz.
Federika puno si mi draga Najedi mi se s kuca slaga
#cijeli, #cijeli, #pola, #cijeli, #cijeli, #cijeli, #pola Valjda je primjereniji izraz #cjelovita.
DOBRO ZAPAMTITI: Da je Srbija godine 1991-e uspjela ostvariti svoj plan da raketira nuklearnu elektranu "Krško" u sloveniji, bili bi znatno veći rizici da dugoročno budu ugroženi životi i zdravlje djece i trudnica u slijedećim državama: Slovenija, Bosna i Hercegovina, Austrija, Hrvatska, Mađarska, Italija.
odakle ti to svegati
"...a njeno uvođenje u EU zadatak je ove generacije političara, kazala je ..." Ona ocigledno ne zna s kim ima posla. Prije cu ja postati bogatiji od Bil Gejtsa nego sto ce nas ova generacija politicara uvesti u EU.
Nema problema, nećete nikad biti kompletni.
sranye neće biti kompletno bez nas :))
Odvratni komentari za pozitivne vijesti .
Divna gospođa! Sa svojim ostarjelim stanovništvom, Evropi treba imigracija i može riješiti migrantsku krizu kroz saradnju a ne "zatvaranjem svojih vrata", izjavila je šefica evropske diplomatije Federica Mogherini.
Gospošo Mogerini, ako pođete od premisse da POBJEDNIK UVIJEK NAĐE NAČIN, a gubitnik IZGOVOR, šta očekujete od nas sutra ?? Vjerujemo kada nas saslušate da ćete za sebe konstovati: Sa KAKVI LOOSERIMA ja imam posla ! Ipak hvala na posjeti, i ne zaboravite da nismo svi takvi. SAMO ONI NA VLASTI ! :(((
Mogerini hvala ti na lijepim riječima. ALi budimo obektivni neki su za NE, iako djecu šalju da rade tamo a neki na položaju koji platu zarađuju derući se ne preko javnog servisa svojim dragim kćerkama kupuju u Beču stan ! Dakle koje je budala da se uzbuđava a na sve strane plaćenici, nek mu bude. PAmetnom dosta.
za vrijeme naše generacije sigurno se nećemo ujediniti, a šteta simpatična gospođa.
aaaaaa Joj sto me ova mala pali evo dva puta za 7 minuta sam svrsio.
BiH, CG i Kosovo stižu, a za ove budale preko Drine ne znam, jer ni oni sami ne znaju šta hoće od sebe i svijeta. :D
Čas pričaju o EU, čas sluge Rusiji. Čas o EU, čas im stigla tužba za genocid. Ja ne znam kakvi su to ljudi. :D
Cardak je to - ni na nebu ni na zemlji:))
I mi to isto tako mislimo!!!!!😀😀😀😀
@KrokodiIskesuze Srbi, vaša politika je propala. Oslonite se na Bošnjake i krenite naprijed. Slušajte šta Bošnjak mudri kaže, to je za vaše dobro.
Da nam cesce dolazi haaa hhhahaaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)