Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo klitorix papani koji komentariosu 0-24 misle da je Europa fensi i da tamo rastu ''ojri'' na drvetu....Kurac bi vi sjedili 24 sata dnevno i zivjeli od mamine penzije da vam dodje ovdje europa. Radili bi vi 10 sati dnevno i ne bi imali vremena ni za bacanje drkice a kamo li za pametovanje po portalima./
Fino je to cuti gosp.Mogerini al ti jos nisi ni svjesna savkakvom polutickom bagrom imas posla.Poput pravih kriminalaca: jedno misle, drugo rade a trece obecavaju.U sustini sve lazu.
Vlastela na Balkanu ne želi promjene, ne žele EU, ne žele pravnu državu, oni žele da uspostavljeno stanje potraje do sudnjega dana!
EU postoji preko 60 godina ako dosad nismo usli a rumuni prije nas netrebamo ni ulaziti. Mi bi sjebali givit a da necemo EU.
kako stvari stoje i kake ste nam lopove postavili na vlast prije da ćemo u 3 p.m. nego u Evropu
neka 'fala
budućnost Genocidne tvorevine je u BiH
TRENUTNO SITUACIJA OVAKO STOJI (SLABOST DEJTONSKOG SPORAZUMA): Tariguzija ( Srbija ) planira da će jednostavno pripojiti sebi dio Bosne jugoistočno od Brčkog gdje im neće biti teško završiti etničko čišćenje. Ali teritoriju Bosne zapadno od Brčkog procijenjuju da neće biti prost zalogaj. Najvjerovatnije je da će Tariguzija ponovo nastaviti svoje zločinačke navike u Brčkom.
Jeste ali moramo protjerati muslimane u Aziju nazad ili ispod površine zemlje 3 metra
jest vala bas tako mi budemo u eu kad sve ode u pm tad i netrebamo uci u eu.
budučnost balkana je u TURSKOj, jaranice moja
kao papagaji. svaki 3 dan neko kaze Balkan treba u EU. i mi to znamo ali nasa politicka bagra nece moci krasti u EU pa koce sve
Unije ce vas zaviti u crno.. https://youtu.be/WINDtlPXmmE
Njemačka je u srcu Evrope, za Balkan nisam siguran.
Не иду ствари како треба. Умјесто новог рата на Балкану, оде сукоб у Турску.