Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slusaj Bucka, ovako cemo... Mi cemo napasti Njemacku, pa cemo se onda predati, a vi nas okupirajte, jer ako se budemo uzdali u nase "lidere" u EU cemo uci tamo negdje kada svi iz nje budu izlazili. Hajd' zivjela!
A sta mislis o ideji da prestanemo slusati i raditi za ove koji su nam i razbucali drzavu i podelili Bosnu...Znas kako nece svabo uraditi za tebe nista sto nisi spreman sam za sebe napraviti, Sloboda i bogatstvo se nedobijaju na svabinom zlatnom tanjiru, za njih se bori i placa krvlju.
Sala mala... Nisam mislio ozbiljno. Ja sam za to da budemo van bilo kakve unije (pogotovo EU), da budemo samostalni, da ne ovisimo o njihovoj pomoci, da budemo bas onakvi kao sto smo nekada bili (dobra stara YU vremena). Nazalost, isti ti lideri o kojima mi pricamo to osporavaju, a narod je nesposoban da ustane protiv njih...
..........ringe, ringe raja došo čika paja, pa pojeo jaja, jedno jaje muć, a mi djeca čuć....
Treba li vam ugodan ulaganja kredit za vaše zadovoljstvo? Nudimo kredite komercijalnih i privatnih organizacija, po kamatnoj stopi od 2,5%, a iznos u rasponu od € 5.000 do najviše 200.000.000,00 €. U ponudi imamo i osobne krediti, dug konsolidacija krediti, rizičnog kapitala, poslovne zajmove, studentski krediti, stambeni krediti ili "kredita za bilo kojeg razloga. Naš kredit usluga je dostupna za lokalne i međunarodne dužnika. Certificirani smo, pouzdani, pouzdan, efikasno, brzo i dinamičan i co -. posluju smo dati dugoročni kredit 2-50 godina maksimum. Kontaktirajte nas na: ([email protected]) ili nas nazovite na tel + 44-708-646-6510
to su masoni i oni imaju svoj plan,ta se babuskara slabo sta pita
ovo je tolika suplja prica....a gdje se spominje bosna? kako vam nije vise dosadilo davati nadu ljudima. Bosna nikad nece uci u EU...jedino ako dodjem na vlast
ja cu biti milioner ako dobijem na lutriji
ZA MENE JE NAJVECA DEMOKRATIJA U BOSNI OVDJE MOGU RADIT STA ZELIM-BIO SAM U SLOVENIJI .SVE JE KAO ROBOTIZOVANO...KUCA POSO..NIKO NIKOG NE FERMA JA NIKAD NE BIH U E,U..DATNU TI KREDIT PA TE MUZU DO KRAJA ZIVOTA..
Merkelice, pročitali smo mi i tvoju i politiku EU, SAD i komplet međunarodne zajednice. Vama isto kao i našim "glavodršcima" odgovara situacija ovakva kakva jest. Dosta mi je više i tebe ? Pusti nas da na miru odumremo ???!!!
ućero ti Bakir
Dok smo mi karali svabice, onda je bilo ok, sad bi vi nas malo ha?
.........MERKEL SLUŠAJ FERIDA TROSE STROOOOOJA ....ŠTA DA ROOOOODIM...????
Mislim u restoranu,naravno...
Nasi lideri imaju zajednicki jezik samo na pauzama zasjedanja kad negleda ovaj jadni i napaceni narod....
Licemjerna lignja Josipović, majka svih nehumanih kapitalista Merkel i Bakir za kojeg mi čak nedostaje "epiteta"... Fali samo Toma Grobar.
... i onda je svizac zamotao čokoladu...
merkel,usvoji nas
Nasa buducnost je u Turskoj!
vise realno nego u EU