Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ova sparina povezana sa Brexit-om? ubi
@kaka araneee.. pa ko sauna.. znaci disat nemosh
kažu 50 u Mostaru neka vam je Bog na pomoći
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stvar je jednostavna..mi smo sad samo njemacka kucka..
@WBF dobar je andro coek
@WBF Kad bi jos samo svi vi njegovim stopama, rahat bi bili.
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
Nikad ne treba potcjenjivat narod, stalno pisem da je narod vrlo opasan materijal ako se njim koriste diletanti i bezveznjakovici.
vidi lagumdjije sto se napusio , sto mu oci bjeze
Kako god, sa britancima( izgleda Englezima) ne treba iti na Vi!
Kada je u pitanju prvi među velešegrtima velekvislinga Izetbegovića, krvopiji Zlatku Lagumdžiji, na posljednjim izborima narod se odlučio za glogov kolac. Otkud, onda, E. Mušinoviću pravo da vaskrsava leš krvopije?!
domaci politicari ne snalaze se u rjesavanju problema u BiH. a znaju uzimat pare lopatom !
vidi zlatka sto se šlagiro od sparine
"Napredak BiH ne zavisi od zemlje koja... zakljucuje Lagumdzija" - zakljuci neprikosnoveni kralj demagogije.
jedina povezanost brexita sa bosnom je ta da ce nase jade imati razloga da povecaju cijene goriva, akciza, putarina, osnovnih zivotnih namirnica i podizanja medjunacionalnih tenzija kako bi jos mirno vladali bh stokom.
Svaka cuda tri dana dosta, i sve ce biti kao i prije, jer britanci nikada nisu prihvatili euro kao monetu, zadrzali su svoju funtu.
@drinskysorab mi smo sica, njihova politicka igra za nas je nedokuciva, a izgleda da ce ponoviti referendum, zeznuli se britanci.
Lagumđija je običan pijon i plačenik tih bankara i berzijanaca. Mogla je Engleska rahat potonut u ocean a našoj Bosni ništa falilo nebi. Ne treba skretat pažnju nato, nego se držat Turske i držati oči otvorene prema genocidnom entitetu i četnicima. kakav Breksit...koga to ovdje interesira osim možda Lagumđiju jer ga plaćaju da laže.
..slučajni prolaznik je izrazio zabrinutost..
Pa samo jedan grad London ima stanovnika kao dvije BiH drzave zajedno i da se oni brinu o uticaju na BiH. Smijesan je ovaj clanak.
Registrujem se na klix forum i ne dobjem potvrdu na E-mail,klix ebi se!
ova ekonomija je jedan balon...izvana mislis da je to nesta woooow a unutra prazno sve samo vakuum!
@test_test, u balonu ne moze biti vakuum... Samo sabijeni/kompresovani plin...
ko mi to sad bitni ;D