Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski inat sta ti je glup čovjek kad se glupna zainati nastane bosanksi inat umjesto da se integriramo mi pravimo prelaze zato će mo mi zlatnim kašikama da mljackamo
Proradio bosanski inat,nije jos proradio kad proradi bi ce svasta.
pa auto put 5c ima smisla i ekonomske opravdanosti samo od sarajeva do tuzle,to je svima jasno...ali onda bi hrvati rekli mi nemamo ni kilometar auto puta i eto problema a i dobro je za politicare da se radi, svak se po malo ugradi i svima dobro a narod ce vratiti kredite :))))))))
konačno nešto normalno i dobro
Ma nema šta, hvala ministarstvima što su nam omogućili ovo, eh sad, čija firma, koje nacionalnosti su vlasnici itd, ama, zar je bitno ljudi ?
jeste bitno je...sto da sve pare idu u rs i u hercegovinu sto ne bi nesto islo i BiH...
Misliš Bošnjakistan, jer su i Hercegovina i bh. entitet RS dijelovi države Bosne i Hercegovine.
Važno je da svi Bosancima i Hercegovcima bude dobro, sad u kojem entitetu se dio autoputa nalazi, to zanima samo nacionaliste. Svaka čast!
a hoceli biti svima dobro...jedan prelaz u rs a jedan hrvatima u hercegovini... a nijedan u planiranom autoputu...yebo vas vasi placeni komentari...pustite druge bar da komentarisu bez vas glupana
BH proizvode ali firmi iz Hrvatske koje su svoje kapacitete preselile u BiH.
Ovo znaci da ih je Dodik opet sve sjebao. Njegov autoput ce da bude max iskoristen.
Da, ovo je još jedan u nizu promašaja Bošnjačke političke elite.
Nije ni čudo kada tu "elitu" čine Lagumdžija, Hadžić, Bećirević i ostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)