Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doris Pack SE PRODALA genocidasima srbima ZA LOVU i naravno ona daje izjave EKSLUZIVNO koje joj DIKTIRA Evropska Komisija u Briselu ! Jedini koji vrijede su Tanja Fajon i Jelko Kacin od tih koji imaju funkciju u EU-i o Balkanu ! RBIH-e je u KANDZAMA SRBO FASISTA i SRBO DIKTATORA koje su REZULTAT Daytonskog Sporazuma kojim j TA EU-a NAGRADILA GENOCIDASE SRBE ZA GENOCID I EKS-TERMINACIJU Bosnjaka Mus.limana ! Licemjerna politicka TE EU-e CE JE KOSTATI KAD - TAD, kad je proizvela i podrzavala genocidase srbe i srbiju barbara srba, DOC ce srbi po svoju platu , HEBAT CE VAM MA-TER EU- o ! I NEKA CE VAM, bolje nista niste ni ZASLUZILI, rasisti, islamofobi koji terorisu DRZAVU RBIH-e i Bosnjake VEC 20 godina PREKO SRBA GENOCIDASA , entitetskog glasanja, genocidne tvorevine i SRBO TERORIZMA DRZAVE RBIh-e i GRADJANE Bosnjaka ! S 3 predjsednika pingvina, hebala vas POLITICKA ELITA RBIH-e ! Naravno ove rijeci nisu za Tanju Fajon vec za POLITICKU ELITU EU-e !
Dok je visoki predstavnik koristio svoje ovlasti, do tada je i išao napredak. Sve se ovo ciljano radi, srbija i hrvatska dijele državljanstva svojima u BiH i oni će ući Evropu. Bošnjaci ga dudlaju. Nama Bošnjacima je najveći problem što više mrzimo svoju braću nego agresora. Turska je uvijek spremna za saradnju, ali mi nećemo. Sve što su nam pomogli, naši SDAovci su pokrali. Mi i dalje glasamo za iste, a pljujemo Turke što nam ne šalju još para.
znas da rade za svoj dzep i da ih boli k za kmetove i sta im ti tacno mozes uraditi? apelirati? poslati protestnu notu? izricito neslaganje izraziti mozda cak i verbalno?
Žalosno je da EU parlamentarci ne znaju ko i zašto sprečava napredak BiH ali prije će biti da se prave mutavi. Naravno ovi iz novonastale EU sve znaju ali ništa ne čine zbog svojih interesa. Eto oni \"ne mogu\", \"nemaju mehanizme\" da kazne ove naše nesposobne pohlepne i glupave političare. Ispade da je lakše napraviti satelit nego zabraniti glupanima da uništavaju svoju zemlju i narod. Ako je ovo stanovništvo takvo kakvo jeste- primitivno , glupavo i zatucano zašto stručnjaci iz boljeg dijela EU ne preuzmu stvar i za nekoliko decenija bi ovdje u ovoj maloj i lijepoj zemlji bila sasvim druga situacija ( vidi Hong Kong i Singapur).Isplatilo bi se i nima i nama.
Treba pobjeci iz ove zemlje, pa nek je ove domace politicke elite m.ateri grade...
ja bi mazno ovu fajonku...
E moja Tanja, traziti od onih kojisu pokvarili sve cega su se docepali, do to sada poprave, hm, ? Zar ne mislis da je to iluzorno? Vama iz EU je sve to vrlo jasno vec dugo vremena, nego samo glumite brigu za ovaj jadni narod, od kojeg vecina nije ni svjesna svoga jada. Zasto za pocetak taj vas recimo OSCE koji ovdje \"djeluje\" godinama, ne kaze jednom otvoreno, da se ovdje na svakim izborima desava masovna kradja i namjestanje rezultata, a dobro to znaju?
politicka elita upala im ki.a
Ako želite da nam pomognete onda treba da nam zavrnete sve pipe pa možda tada dođe narodu iz stomaka u glavu.
kozo glupa, tzv bosanska politicka elita se ruga i civilizovanom svijetu i nama, tzv gradjanima.
Postovana gospodjo Tanja Firaun, bolje je da cuvas suglasnost u propaloj instituciji EU nego da se o nama brines. Prije 20 godina ste se o nama brinuli i zamalo se nismo iztrijebili da bi vase banke imale nova bizniz trzista po Evropi.
cinjenica je da smo svi umorni i depresivni od politicara koji vode ovu zemlju..tako da iako sam mlad i obrazovan, te bi trebao biti pun energije nekako nemam snage da vjerujem u bolje...
...volim ga obalit\' više neg\' se hljeba najest\'...
Popravljati BiH je isto kao popravljati kristalnu vazu koju neko zakači laktom i obori na beton. Znaju to i ovi \"Europljani\", ali se prave mutavi, kao nekad čitav svijet za Jugoslaviju. Ono kad su nam govorili kako je trebamo popraviti pa je pustili da se raspadne.
hehe