Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguce da i u ovom vidite nesto perverzno? Ima li vecih pi*kopacenika od naseg naroda? 🤦🏻‍♀️
A klix je izgleda veliki prijatelj te iste politike, jer stavljati ovakav naslov na clanak o studentskom programu je boze sacuvaj.
Baš smo se utvrdili u našim rovovima a ovi oće da nam to batale?!
Oni ga zovu Orgasmus
Jedina primjetna promjena koju sam vidio kod ljudi koji su koristili ERASMUS jeste gomila iluzija s kojima se vraćaju, i većina ih se propije žestoko...
nikakvog tu učenja nema, rastale se pare po univerzitetima, a dosta i kandidat ušičari. onaj ko daje pare je takođe zadovoljan jer je potakao pametne ljude da svoju energiju troši na traženje besmislenih projekata umjesto na razvoj društva. ako napraviš čovjeka lijenim ili pohotnim za pare računaj da si ga uništio, kako njega tako i društvo u cjelini jer to je jedina bolest koja se širi brže od raka.
sve pozitivno je neprijatelj nacionalistickoj politici i nacionalistima
sve pozitivno je neprijatelj nacionalistickoj politici i nacionalistima
sve pozitivno je neprijatelj nacionalistickoj politici i nacionalistima
sve pozitivno je neprijatelj nacionalistickoj politici i nacionalistima
Nešto ste nam slabo uspješni, danas mržnja veća nego prije 25 godina
Vjerovatno da ovo ime ima i neke slicnosti sa ptestiznim Roterdamskim univerzitetom koji se isto zove Erasmus i gdje se u velikom broju obrazuju studenti diljem svijeta.Imala sam pŕiliku da ga obidzem o razgledam prije 5 -6 godina
Odličan program nakon faksa u nacionalnu stranku pa u parlament 😊
A ko je uopšte taj Erazmo da prostiš ? Jel to onaj što je napisao POHVALU LUDOSTI, a BIH je zemlja gjd eje ludost na cijeni a POGOTOVO ZA IZBORE očekujući PAMET odmah poslije njih ??
Roterdamski Erazmo.
Ne znam nikoga da je u sklopu ovog udruženja studirao negdje "vani". Koliko stipendija godišnje, kome, po kojim kriterijima?
http://www.icosirl.ie/eng/student_information/erasmus_in_ireland.html
http://www.citizensinformation.ie/en/moving_country/moving_to_ireland/studying_in_ireland/immigration_nonEEA_students.html
PRIKAŽI ODGOVORE (3)