Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deset puta više miliona bi se pronašlo kada bi uhapsili sve bivše direktore koji su harali elektroenergetskim sektorom i oduzela im se imovina.
Svako godine ova se prica ponavlja. Dodo i njegova horda blokiraju rad, traze partnere kod Bosnjaka (trenutno SDP) da podjele novac i kompaniju. Sa ovim novcem mogle bi nekoliko drzavni kompanija da dobio posao za 5 godina (na prvom mijestu Energoinvest). Kroz optimiranje uredaja mogao bi se gubitak u prenosu smanjit, idealno bi bilo 6% (kao u srednjoj Europi). Sta bi znacilo da bi se moglo izvozit vise struje i stime moglo bi se vise novca zaradit. Nevjerovatno ali tacno! Znaci mogli bi sami pokrenut proizvodnju u nekim granama i to sa vlastitim novcem, sto vec u prvoj godini povecava ROI.Ali to ovim srbski nacistima nije u interesu, sve protiv drzave! Ista prica i sa kontrolom neba; vec ´96 je R BiH kupila radar-sistem za kontrolu neba. Tada su srbi sa hrvatima sve blokirali, sve do danas (svake godine budget BiH je bio ostecen u prosjeku 50 Mil.KM, min.16 god.=800 MIl. KM sto je otislo u dzepove lopova koji stite nacinalne interese Srba ili Hrvata + nekoliko izdajnika Bosnjaka
Sve će to ministri popit...
*Elektroprijenos, nepismenjaci...