Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš put u EU se ukršta sa tvojim putem u zatvor.
15 godina vas Evropa "tuca u glavu" da razumijete "neke odnose u demokratskom svijetu".... Spiskali ste u ta "razumijevanja" stotine miliona domaćih i inozemnih sredstava.... obišli pola svijeta... potrošili godine ovom narodu... a cijelo vrijeme radili da bude mutno stanje STATUS QUO u BiH...
Pa nego kuda nego preko Hrvatske, pa nece valjda preko Finske?! Ja savrseno dobro razumijem kako to zvuci jednom bosnjaku, zvuci s visoka i zvuci kao petljanje i naravno da to smeta. ALI, veliko ALI, bosnjaci lagano pokusavaju stvoriti dojam da hrvati imaju Hrvatsku, a bosnjaci BiH...e to nije tako jer hrvati imaju dvije domovine - BiH i RH i tocka! I bosanjaci se trebaju prisjetiti tko je s njima na referendumu izborio samostalnost BiH i tko je u 90% borbi s surađivao i tko je primio pola milijuna izbjeglica i tko je potpisao Washingtonski sporazum i tko je spasio Bihać i tko gasi požare i pomaže u poplavama i gdje bosanjci idu na transplatacije itd. Bosanjaci i Hrvati bi trebali puno vise surađivati i biti svijesni da nam je zajedno puno bolje!
Covicu bas ti hvala nismo vas prepoznali
Ispravka pogresnog navoda..."Put u EU vodi preko (mrtvih) tijela politicara u nasoj jebenoj BiH!. To je jedini put!!! Ne mogu prevaliti preko usta "nazalost" :).
Ovi katolici koji žive u Republici Bosni iHercegovini nikako da shvate da ih je malo za entitet. A i kasno su se sjetili toga,trbali su misliti na to kad je bilo cijepanje.
http://www.neobux.com/?r=dino87 probaj te necete se pokajat. ko ima strpljena i zelje za zaradom moze dobro proci
Vodi Čovke i geografski i " nako " .....
SVE DOK OVI NA SLIKAMA I NJIHOVI JARANI - KRIMINALCI IMAJU PO DVA DRŽAVLJANSTVA, NIŠTA IM NEVJERUJEM. pA OVI KALIMERE ČIM NEKOGA UBIJU ILI OPLJAČKAJU, ODMAH "RODNU GRUDU" I TAMO ZAŠTIĆENI. zNAČI UBIJAJ, PALI I KRADI PO BiH PA KADA TE POJURE I TI DOMOVINU! MAJMUNI!
Kazu da ne mozes biti clan RDZ ako nisi cisti H i vjera jedna..ne primaju dr vjere
Ti probala , pa ne ide ...?????
samo cekam da pocne da ucjenjuje: ako cete u cafirsku eu - moze ali prvo treci entitet ?! koji je to ...
Cafirsku eu?! Levatu nisi mrdno iz te nastambe gdje kuckas preko windows xp
Čović je izrazito korektan i progresivan političar s kojim i BiH i svi njeni građani mogu mnogo profitirati jer čovjek konstantno nudi napredne i dugoročno održive i vrlo poštene ideje i rješenja koja BiH nužno treba da se iskoprca iz sadašnje kaljuže!
Ako ti je neki rođak, razumijem tvoj post. Ali ako nije, jadna nam majka kad su nam ovo progresivni političari...
@Henry: Nije rođak, ali sam samo realan i pratim njegoive riječi i postupke dulje vremena. U načelu, čovjek je izuzetno korektan kao političar i kontinuria ;)no odašilje ideje i riječi koje zbližavaju i na tragu su zdravog kompromisa. Uvijek postoje i pošteniji ljudi, ali pokušajmo od postojećeg stanja izvući ono najbolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A šta je s Trećim? U nepovrat hihihihihi...
Jes, jes! U Evropu preko Zagreba, a iz Hrvatske preko Izačića u Bingo (Bihać) u kupovinu! Sad dolaze i pogorivo, vrati im se PDV i roba (prehranabeni artikli) jeftiniji za pola cjene! Može Čović kao hoće, ne može mu niko ništa! Sad još i predsjednik....I neka je!
Covic - provjereni ( bogatas , kriminalac , nacionalista , Ustasa , kurton )
PUT DO JUGE VODI PREKO RUSIJE