Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi imamo najbolje politicare ako bi se lagali
Neka gospodin Covic kaze zasto je isao u BG pred takozvani referendum i ko sjedi u tuzilastvu BiH. Usput i neka objasni zasto to isto tuzilastvo ne radi svoj posao.
Pošto OHR & EUSR i njihova bh-kopilad neće ućiniti ništa da spriječe bosnocid: Masovno izađimo na izbore, vlastitim potpisom označimo izborni listić i na njemu napišimo: “Glasam za Valentina Inzka i Lars-Gunnar Wigemarka.” Neka OUN-a i EU-a znaju da znamo ko je lider u ubijanju Bosne i Hercegovine, tj. u BOSNOCIDU. A tzv. domaći lideri su samo njihova politička – kvislinško-kriminalna! – kopilad.
Prava adresa je tuzilastvo BiH,oni su odgovorni za ovakvo stanje jer ne rade svoj posao.
Čović najpametniji, stara škola, hehe.
I ti si Dragane zestoki pozadinac boris se na sva usta za europski put BiH a istovremeno podrzavas laktasenkov separatizam
ne daj Bože da tebe neko zasjeni...
PLACENIK !!!!
PREPLACENIK
@djigibau ne konta raja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lokalne teme su i EU, nemamo svi ogromne nekretnine po jadranu ko obitelj Čović a od nečega moramo živjeti, negdje uzgajati djecu a da to ne bude ekstremna religiozna ustanova, nekuda voziti auto a da nije puno rupa, voditi posao a ne davati tvojoj stranci reket, biti poljoprivrednik a ne nakupac evropskih proizvoda i ... nikad kraja tome. Nakon toga je evropski put trivijalnsot. Nemoj mi samo reči da je Švicarska ( koju nam je tvoj partijski prethodnik Kljujić obećao 1991) zapela na tom putu ?
Lokalne teme su i u EU,nemamo svi ogromne nekretnine po jadranu ko obitelj Čović a od nečega moramo živjeti, negdje uzgajati djecu a da to ne bude ekstremna religiozna ustanova, nekuda voziti auto a da nije puno rupa, voditi posao a ne davati tvojoj stranci reket, biti poljoprivrednik a ne nakupac evropskih proizvoda i ... nikad kraja tome. Nakon toga je evropski put trivijalnsot. Nemoj mi samo reči da je Švicarska ( koju nam je tvoj partijski prethodnik Kljujić obećao 1991) zapela na tom putu ?