Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ovo znači da ćemo čekati još koju deceniju da se ovo uspostavi - uz glad, neimaštinu i plač , ili da su stvarno dovoljno obrazovani i spremni da naprave ovakve korake ?
naravno, trebaju da uzmu od vas kredit i da vam prodaju sve resurse..?
OJ DRUGOVI JEEEEEEEL VAM ŽAOOOOOO..... -http://www.youtube.com/watch?v=KX0aaaZKtAY
Znaju šta trebaju? Meni se čini da se oni gube ko abdest :)
Naravno da znaju šta bi mogli uraditi da krene nabolje za zemlju i narod, ali to je suprotno od njihovih ličnih interesa. Njima odgovara upravo ovakva (ili još gora) situacija jer tu ima najviše prilika za kriminal i korupciju, te održavanje na vlasti sijanjem mržnje među narodom, strahom i pritiscima. Ulazak u evropu (ili makar približavanje) bi značilo krah tog "biznis plana".